English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Misc > MarketPlace

 
 
Thread Tools
Old 30 June 2006, 22:07   #1
BippyM
Global Moderator

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 44
Posts: 8,938
WTB: Mobo/Mouseport

Hey Guys

I'm after a a1200 mobo or the following off of a 1d.4 motherboard!

(See attached image)

I could also do with the pinout info for the port.. that way I can rewire the PC serial connector I have..

Anyone?

Last edited by BippyM; 02 November 2008 at 14:27.
BippyM is offline  
Old 30 June 2006, 22:11   #2
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,040
what happened to the old mouseport?
keropi is offline  
Old 30 June 2006, 22:13   #3
BippyM
Global Moderator

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 44
Posts: 8,938
When I got the 1200 it had this PC thing on it..

I couldn't complain as I swapped my a500 and my a1200 for this amiga (Eyetech tower, BPPC/BVision) etc..

I have never booted it more than twice in 2 yrs I've had it due to this problem!

All I need is the pinouts of the mobo.. pin 1 is easy, where is pin 2 etc.. does pin 1 on mobo goto pin 1 on port etc..

If in doubt buy another!
BippyM is offline  
Old 30 June 2006, 22:33   #4
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,040
I gave a friend of mine a towerhawk tower with a burnt a1200 mobo... I see if he still has it, I can send the port to you... free ofcourse! unless you fix it sooner
keropi is offline  
Old 30 June 2006, 22:41   #5
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,040
http://www.l8r.net/technical/t-joyport.shtml
http://www.technick.net/public/code/...miga_mouse_joy

but does not tell about the motherboard pins... maybe someone will check with a multimeter, it is so easy!
keropi is offline  
Old 30 June 2006, 23:58   #6
BippyM
Global Moderator

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 44
Posts: 8,938
Quote:
Originally Posted by keropi
I gave a friend of mine a towerhawk tower with a burnt a1200 mobo... I see if he still has it, I can send the port to you... free ofcourse! unless you fix it sooner

That'd be great thanks

Quote:
Originally Posted by keropi
http://www.l8r.net/technical/t-joyport.shtml
http://www.technick.net/public/code/...miga_mouse_joy

but does not tell about the motherboard pins... maybe someone will check with a multimeter, it is so easy!
Yeah getting hold of the pin info is simple enough.. but it doesn't give the pin info for the header on the motherboard
BippyM is offline  
Old 04 July 2006, 17:50   #7
BippyM
Global Moderator

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 44
Posts: 8,938
Quote:
Originally Posted by keropi
I gave a friend of mine a towerhawk tower with a burnt a1200 mobo... I see if he still has it, I can send the port to you... free ofcourse! unless you fix it sooner
Any news on this Keropi?

I ask because there are a couple of 1200 motherboards on ebay and I might bid on one of them
BippyM is offline  
Old 04 July 2006, 18:15   #8
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,040
I got in touch with my friend, he is not in my town, but on an island on the Aegean sea... he has the board but needs first to find out where in his warehouse lol...
it depends on how fast you want it, it could take 4-5 days until I have this port on my hands...
keropi is offline  
Old 04 July 2006, 18:28   #9
BinoX
Miggy Man
BinoX's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Cornwall, United Kingdom
Age: 36
Posts: 831
Hmmm...

I have a 1D.4 board at home.... I'll see if I can find it...
BinoX is offline  
Old 04 July 2006, 18:51   #10
BippyM
Global Moderator

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 44
Posts: 8,938
Guys that's be great of either of you.. there is no immediate rush!
BippyM is offline  
Old 04 July 2006, 22:17   #11
BinoX
Miggy Man
BinoX's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Cornwall, United Kingdom
Age: 36
Posts: 831
Well.. you can either have The motherboard (with no roms) for £5 + postage.. or you can just have the mouse port connector for postage cost
(Or some cool amiga hardware that you don't want.. lol)
BinoX is offline  
Old 04 July 2006, 22:31   #12
BinoX
Miggy Man
BinoX's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Cornwall, United Kingdom
Age: 36
Posts: 831
Here's a pinout for ya too...

(pin numbering on the 9 pin D is)

Code:
1 2 3 4 5
 6 7 8 9
(looking at the pin side of the connector... and as they are numbered on the socket itself)

The connector on the motherboard has this pinouts: (if you look at the board with the pcmcia slot facing down)

 . . . . .    5 4 3 2 1
 . . . . .    N 9 8 7 6  (N is not connected)
BinoX is offline  
Old 04 July 2006, 22:44   #13
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,040
oh, very usefull info BinoX !!!
keropi is offline  
Old 04 July 2006, 23:01   #14
BippyM
Global Moderator

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 44
Posts: 8,938
Quote:
Originally Posted by BinoX
Well.. you can either have The motherboard (with no roms) for £5 + postage.. or you can just have the mouse port connector for postage cost
(Or some cool amiga hardware that you don't want.. lol)
Well you say the mobo is fuxxored so I'll take just the connector if that is ok..

Lemme know how much the postage will be and I can pay with paypal

Binox thanks.. I'll try the pinout conversion on my next day off work
BippyM is offline  
Old 04 July 2006, 23:13   #15
BinoX
Miggy Man
BinoX's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Cornwall, United Kingdom
Age: 36
Posts: 831
Actually, the motherboard is fine, I just haven't got the ROMs in it... If I look around I can probably get a set of 3.0 ROMs out of the cupboard...

Postage is gunna be pretty much £1.50... If you want it then PM me yer address and I'll tell you exactly what it costs...

Alternatively if you want the motherboard too PM me yer address and that you want the motherboard too and I'll get it out ASAP
BinoX is offline  
Old 05 July 2006, 00:18   #16
Smiley
Amiga-less!
Smiley's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: UK
Posts: 1,350
Quote:
Originally Posted by BinoX
Postage is gunna be pretty much £1.50
I still never see why people overcharge for postage. Posting 3.0 roms would only cost 32p to post first class.
Smiley is offline  
Old 05 July 2006, 00:19   #17
BippyM
Global Moderator

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 44
Posts: 8,938
Well I would prefer it to be sent recorded after the issues with the last mobo
BippyM is offline  
Old 05 July 2006, 01:38   #18
Smiley
Amiga-less!
Smiley's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: UK
Posts: 1,350
Quote:
Originally Posted by bippym
Well I would prefer it to be sent recorded after the issues with the last mobo
So add on 62p........hmm around the £1 mark then.

Recorded actually makes very little difference, you can track it..aka look if someones signed it. But if it gets lost the PO is still extrememly poor at assisting you and finding it. Often I have packages delivered and they dont even ask for a sig even when its recorded signed for!

Only way to be sure is special delivery 9am
Smiley is offline  
Old 05 July 2006, 14:14   #19
BinoX
Miggy Man
BinoX's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Cornwall, United Kingdom
Age: 36
Posts: 831
Quote:
Originally Posted by Smiley
I still never see why people overcharge for postage. Posting 3.0 roms would only cost 32p to post first class.
I was guessing the price...
The cable is slightly heavier than a 1st class stamp will allow for.. and I'd rather put it in a box 'cause I know what royal mail people are like with things in envelopes.. (They tear the edges and pinch the contents)
BinoX is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTB: Amiga 1200 Mobo CU_AMiGA MarketPlace 0 10 January 2011 16:52
What mobo would you keep and would would you get rid? D4Ni3L3 Hardware mods 8 23 November 2009 10:41
WTB 1D4 mobo JuvUK MarketPlace 3 31 July 2009 21:39
WTB a1200 mobo JuvUK MarketPlace 0 31 January 2009 19:01
Which MOBO for PC gaming? buckrogers Retrogaming General Discussion 13 31 March 2005 10:40

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09292 seconds with 13 queries