English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 24 September 2002, 19:06   #1
Excelle
Junior Member
Excelle's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Wolverhampton/UK
Age: 37
Posts: 112
One more... Chase HQ

I can't get Chase HQ to load - tried a load of configs but it just won't load - I get a Software Failure Bad adf possibly?
Excelle is offline  
Old 24 September 2002, 21:15   #2
RetroMan
Registered User
RetroMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Germany
Age: 45
Posts: 3,704
Works fine here with standart A500 Config, Kick 1.3, 512KB Chip, 512KB Slow
RetroMan is offline  
Old 24 September 2002, 21:34   #3
Walker
Junior Member
Walker's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Sweden
Age: 45
Posts: 595
General request: Please include the TOSEC name of the ADF you are using. If it's not in TOSEC, upload it to the Zone.

Adding the TOSEC name makes it a lot easier for people to help out finding a working configuration. A game cracked by XXX may work without problems, and the same game cracked by YYY may not work at all.

Don't take this the wrong way now; I always try to help out when I can, but by providing the TOSEC info you will get faster and better replies from all the nice people here. Except for Fred, from him you will probably get a big slap, some nasty insults or his usual pile of insane rubbish.
Walker is offline  
Old 24 September 2002, 21:36   #4
RetroMan
Registered User
RetroMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Germany
Age: 45
Posts: 3,704
That would be really complicated for me I never TOSECized my collection and I never bothered to touch such tool
RetroMan is offline  
Old 24 September 2002, 22:10   #5
Excelle
Junior Member
Excelle's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Wolverhampton/UK
Age: 37
Posts: 112
No probs Walker chap
Chase HQ (1989)(Ocean)[cr Paranoimia][t +5 Defjam - CCS]

@Retroman: Tried that one
Excelle is offline  
Old 24 September 2002, 23:39   #6
Walker
Junior Member
Walker's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Sweden
Age: 45
Posts: 595
Here's a working config.
Attached Files
File Type: uae chasehq1_0822r1.uae (4.1 KB, 111 views)
Walker is offline  
Old 24 September 2002, 23:56   #7
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 44
Posts: 5,857
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Thumbs down

Quote:
Originally posted by Walker
General request: Please include the TOSEC name of the ADF you are using.
Nah, that's somewhat silly and a helluva work writing that down!
The CRC is enough...tosec.org is able to identify the game then, if need be.
andreas is offline  
Old 25 September 2002, 00:02   #8
Walker
Junior Member
Walker's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Sweden
Age: 45
Posts: 595
Quote:
Originally posted by andreas

Nah, that's somewhat silly and a helluva work writing that down!
The CRC is enough...tosec.org is able to identify the game then, if need be.
What's so silly about providing information?
I don't think pressing Ctrl + C and then Ctrl + V is that hard. If people think it's too much trouble, why should anybody bother helping them out...?
Walker is offline  
Old 25 September 2002, 01:02   #9
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 44
Posts: 5,857
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Roll eyes (sarcastic)

You forget that some game versions could both come from private collections and be already in TOSEC.
The disk might be named just 'RainbowIslands_Vortex.zip'. Do you know a *non-awkward* way to obtain the TOSEC name except
- moving to tosec.org
- using the dbsearch link
- type in the CRC
- cut 'n paste the TOSEC name
?
/me doesn't.
andreas is offline  
Old 25 September 2002, 01:24   #10
Twistin'Ghost
Give up the ghost
 
Join Date: Apr 2001
Location: U$A
Age: 27
Posts: 4,662
If one wants to get help on getting a game to work, it's a minimal request, IMHO. If they can't be bothered to provide some help to someone who is helping them get a game working, then to hell with them. If someone is too lazy or can't be bothered to either run the disk(s) in question through a renamer or paste in the CRC, then they don't deserve the help.

I think Walker is 100% justified in his simple request. This is not a configuration order desk, after all. None of those actions are as much work as plowing through setting after setting to find the right combination.
Twistin'Ghost is offline  
Old 25 September 2002, 01:52   #11
Excelle
Junior Member
Excelle's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Wolverhampton/UK
Age: 37
Posts: 112
Maybe I'm just a bit stupid, but how do you get the CRC of an ADF? Just for future reference...
Excelle is offline  
Old 25 September 2002, 02:47   #12
Twistin'Ghost
Give up the ghost
 
Join Date: Apr 2001
Location: U$A
Age: 27
Posts: 4,662
I think most people use WinZip for this. I don't use that program (EZZip and WinRar are all I need).
Twistin'Ghost is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Chase H.Q. - name of Porsche model s2325 request.Other 6 24 October 2010 14:40
looking for Sky Chase onkelarie request.Old Rare Games 2 02 December 2009 14:14
Sky Chase request T_hairy_bootson request.Old Rare Games 21 15 January 2009 20:45
Sky Chase metalrules request.Old Rare Games 3 18 August 2006 11:59
Chase HQ 3 (or 4BitterChumps) Twistin'Ghost Retrogaming General Discussion 17 14 February 2002 08:29

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10188 seconds with 14 queries