English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 03 July 2020, 12:38   #21
spudje
Registered User

 
Join Date: Dec 2014
Location: Netherlands
Posts: 1,200
True, this is what Jens tells about not using the CIA adapter:

Quote:
It does work, but you won't have the "live configuration" feature, and you also won't have a feature that isn't even announced yet (not yet fully developed).
Wondering what that unannounced feature is
spudje is offline  
Old 03 July 2020, 18:12   #22
Akiko
Registered User
Akiko's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: UK
Age: 36
Posts: 179
Did he say mention anything about a 4000/CD32 version like de did with the MKI and MKII ?

If so the CD32 has no CIA's, so where to obtain the signals - Akiko?
Akiko is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Individual Computers buys Commodore? mikem News 9 19 February 2020 14:20
New products for C64 and Amiga from Individual Computers Schoenfeld News 1644 01 April 2017 23:25
Individual Computers Competition Pro Swevicus Retrogaming General Discussion 15 23 October 2016 18:35
Individual Computers ACA620 rave support.Hardware 3 30 March 2015 01:31
New products by individual Computers Paul News 0 30 November 2004 15:58

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06791 seconds with 15 queries