English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 30 November 2001, 19:41   #1
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 44
Posts: 5,857
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
Exclamation Problems with Spherical and sound disabled

Hi,

as someone requested this game recently, I just wanted to check it out a while.
I was using WinUAE 0.8.17 R2, but sound was set to Disabled, but emulated because I had a MP3 still playing.
Now that was strange: the wizard ran as if he was on speed, even if I did NOT set "disabled" but "disabled but emulated". Turning on sound solved this kind of problem. Do some games require sound to be on or is this a WinUAE bug? Toni?

Last edited by andreas; 30 November 2001 at 20:10.
andreas is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sound problems and more. Viserion support.Hardware 17 10 April 2013 00:31
Sound Problems... Steve support.WinUAE 3 18 July 2009 17:58
sound problems, please help pulley support.Hardware 4 19 October 2002 12:41
Sound problems punkie support.WinUAE 8 05 May 2002 03:15

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06831 seconds with 14 queries