English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 08 December 2020, 19:31   #1
Condor-2-4-2
Registered User
 
Join Date: Mar 2017
Location: Germany
Posts: 41
500 c.c Moto Manager problem

Hello,


I'm trying to run "500 c.c Moto Manager" from Simulmondo on WinUAE 4.5.0 Beta 12 x64. But I only got to the last two screens in the menue (see attachment). From here I couldn't get any further. If I click on "GO!" or the other buttons nothing happens.


The only thing I can do here is to click on "Cancel" which brings me back to track preview screen (01.png).


Unfortunatly I have no manual of the game. Has anyone experience with this game and know how to run it?


My config specs are:


Chipset ECS
CPU 68000
KS ROM v1.3 (A500, A1000, A2000)
Chip-RAM: 512 KB; Slow RAM 512 KB
Floppy Speed: 100%

Thank you in advance and best regards,


Condor-2-4-2
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	01.png
Views:	43
Size:	35.4 KB
ID:	69888   Click image for larger version

Name:	02.png
Views:	47
Size:	26.0 KB
ID:	69889  
Condor-2-4-2 is offline  
Old 08 December 2020, 19:48   #2
DamienD
disengaged
DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 44
Posts: 20,162
Hmmm, same thing here occurs in WinUAE v4.4.0 using either the only .ADF or .IPF.

Tried 1MB Chip RAM but same issue...

You'd expect to just click "Go!" on your second screen but clicking on any icons does nothing.

We must be missing something obvious...
DamienD is offline  
Old 08 December 2020, 20:42   #3
clenched
Registered User

 
Join Date: Sep 2008
Location: Gainesville U.S.A.
Posts: 771
Copy protection for this game http://hol.abime.net/2365/miscshot
clenched is offline  
Old 08 December 2020, 21:05   #4
Condor-2-4-2
Registered User
 
Join Date: Mar 2017
Location: Germany
Posts: 41
Hello Clenched,

thank you very much for the clue!

I didn't expect that this screen is the copy protection. It looked for me like a normal menue interface.

I will try the protection codes from the manual which you have linked.
Condor-2-4-2 is offline  
Old 08 December 2020, 23:18   #5
DamienD
disengaged
DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 44
Posts: 20,162
I would expect this .ADF to get past that though, which it doesn't:
500 c.c Moto Manager v1.0 (1991)(Simulmondo)(en-it)[cr WT].adf
DamienD is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hello moto ksdomino Member Introductions 3 21 January 2019 22:39
Tactical Manager 2 problem macce2 support.Games 1 15 January 2017 20:56
Premier Manager 3 Deluxe HD install problem Snyfls support.Games 0 07 September 2014 03:03
Problem between Winuae and Premier Manager 3 Deluxe ramon23035 support.Games 3 20 September 2012 09:19
Problem Trying to Play Player Manager 2 j000e support.WinUAE 16 10 December 2008 07:02

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.11131 seconds with 16 queries