English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 21 April 2017, 18:30   #301
indigolemon
Bit Copying Bard

indigolemon's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Kelty, Fife, Scotland
Age: 35
Posts: 203
Hi tygre,

I've been doing more testing today, with Eagleplayer in the path and outside the path, and everything is working great today. I cannot replicate the problem I had before at all, which is very annoying as it happened every time before!

The only change seems to be that the ratings server is once more alive - or equally I may have changed something since then that has removed the issue, as I am still in the process of setting the machine up again.

My apologies for wasting your time, and my congratulations on a really nice bit of software!
indigolemon is offline  
AdSense AdSense  
Old 21 April 2017, 18:54   #302
tygre
Returning fan!

tygre's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Montréal, QC, Canada
Posts: 528
Hi Indigolemon!

Quote:
Originally Posted by indigolemon View Post
Hi tygre,

I've been doing more testing today, with Eagleplayer in the path and outside the path, and everything is working great today. I cannot replicate the problem I had before at all, which is very annoying as it happened every time before!

The only change seems to be that the ratings server is once more alive - or equally I may have changed something since then that has removed the issue, as I am still in the process of setting the machine up again.

My apologies for wasting your time, and my congratulations on a really nice bit of software!
No need for apologies! Thank you for testing AmiModRadio and reporting problems! I'm happy that it works well now for you!

Moving now to the next bug
Cheers!
tygre is offline  
Old 21 April 2017, 21:47   #303
tygre
Returning fan!

tygre's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Montréal, QC, Canada
Posts: 528
Hi Honx!

Quote:
Originally Posted by honx View Post
if i click on forward button to get the next module, then amimodradio really freezes. and workbench as well.
freeze seems to occur occasionally, because after reboot i was able to skip 6 to 7 times until freezes again.
Do you still have this behavior? With both the CLI (AmiModRadio in a Shell) and the MUI (AmiModRadio MUI in a Shell or from its icon) version?

Unfortunately, I cannot reproduce this problem, even with your config.

Thanks!
tygre is offline  
Old 21 April 2017, 22:58   #304
honx
Registered User

honx's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Klagenfurt / Austria
Posts: 803
after posting this it happened once. seems to be very occasionally.
honx is offline  
Old 22 April 2017, 01:17   #305
tygre
Returning fan!

tygre's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Montréal, QC, Canada
Posts: 528
Ah, okay! Maybe related to something else running?
tygre is offline  
Old 22 April 2017, 13:50   #306
honx
Registered User

honx's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Klagenfurt / Austria
Posts: 803
you might well ask... i'll have to watch this...
honx is offline  
Old 22 April 2017, 20:37   #307
xraynorm
Registered User
 
Join Date: Oct 2010
Location: suffolk
Posts: 54
This is now working for me, for the first time (I was getting gurus). Thanks!

Is there a way for AmiModRadio to play the next .mod automatically, rather than repeating the currently playing .mod?

Thanks again.
xraynorm is offline  
Old 23 April 2017, 08:42   #308
tygre
Returning fan!

tygre's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Montréal, QC, Canada
Posts: 528
Hi XRayNorm!

Very happy that it is working for you now

Yes, AmiModRadio should automatically download and play another module after the current one... If the current one keep playing, it could come from the config. of your player or from the module itself (some module are programmed to repeat infinitely).

Please let me know!
Cheers!
tygre is offline  
Old 27 April 2017, 12:55   #309
indigolemon
Bit Copying Bard

indigolemon's Avatar
 
Join Date: Jan 2017
Location: Kelty, Fife, Scotland
Age: 35
Posts: 203
Hi tygre,

I have hit another issue I'm afraid, although hopefully an easy one for you! I'm encountering issues where T: has other files in it - this may be unique to using Eagleplayer, but it tries to play the other files in the directory and well - it doesn't always go so well!

Would it be possible to create an AmiModRadio subdirectory in T: to work out of? It would avoid this kind of thing happening.

Cheers,

Graham
indigolemon is offline  
Old 16 September 2017, 09:01   #310
honx
Registered User

honx's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Klagenfurt / Austria
Posts: 803
works so far, with some waiting on starting playpack ir skipping tracks.

right at startup when i started playback with aminet there was an error:
"Error in _connect_player(), cannot find known ARexx port of a player"
then the program did some searching i assume and playpback started.

for the first time, using ModArchive works.
modules are stored in T: instead of modules folder (modules folder remains empty).
there are not really filenames, only single letters (for example D.mod, U.mod, H.mod).

modland works, but it needed several retries, some messages say:
"Error in _fetch_modules(), could not find adequate file after 10 retries"
afterwards playback starts finally.
modland also uses T: instead of modules folder for storing modules.
on modland there is very long waiting game when skiping module.
mouse cursor turns into waiting cursor and i can't operate amimodradio.
it seems to be frozen but after some time new module starts playing.

modules.pl also needs some tries, produces the longest log but works.
you'll only see the beginnging (a) and the end (c) of this log.
there is a middle (b) which i don't attach as i can only attach eight files.
so i skipped the midde piece as it is the least important one of the three.
this one also stores downloaded modules in T: instead of modules folder.

after switching back to aminet/mods mods from there are stored in T: also.
something overrides saved modules directory which is set to modules/.

and there are some icons damaged. also amimodradio icon looked this way.
i oversaved kaput icon with amimodradio.drawer1 from icons folder.

i attached some screenshots.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	amr_log_modarchive.PNG
Views:	22
Size:	6.4 KB
ID:	54618   Click image for larger version

Name:	amr_log_modland_a.PNG
Views:	24
Size:	21.1 KB
ID:	54619   Click image for larger version

Name:	amr_log_modland_b.PNG
Views:	19
Size:	29.5 KB
ID:	54620   Click image for larger version

Name:	amr_log_modulespl_a.PNG
Views:	18
Size:	9.7 KB
ID:	54621   Click image for larger version

Name:	amr_log_modulespl_c.PNG
Views:	17
Size:	22.1 KB
ID:	54623  

Click image for larger version

Name:	amr_filename_modarchive.PNG
Views:	20
Size:	22.6 KB
ID:	54624   Click image for larger version

Name:	amr_cfg.PNG
Views:	19
Size:	10.5 KB
ID:	54625   Click image for larger version

Name:	amr_icons.PNG
Views:	21
Size:	60.4 KB
ID:	54626  

Last edited by honx; 16 September 2017 at 09:11.
honx is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Which games are using modules? 1988 request.Modules 7 29 July 2016 21:24
A few modules Rogue request.Modules 1 31 May 2014 19:22
two modules s2325 request.Modules 4 01 May 2010 16:23
Brain Killer Aminet links changed (and a question about Aminet links) Korodny HOL data problems 0 26 November 2009 22:21
Modules.. Muerto request.Modules 2 15 December 2005 18:32

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.28320 seconds with 13 queries