English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 09 February 2017, 11:56   #181
SnkBitten
Amithlon Fanatic

SnkBitten's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: Lexington, SC / US
Posts: 476
Quote:
Originally Posted by Jope View Post
.. then forget sysinfo's benchmark. :-)
Lol...But if I run it multiple times with the results identical (per machine) I don't have a problem adding the results to my comparison base. If changing the display output by promoting it makes it appear to speed up the results, and I have to promote one of them (Amithlon), then I want them all to have that same advantage. With all being promoted to the same resolution, the consistency I was wanting is set.

At 1280x720 my A4000T (WarpEngine and CV64/3D) always scores 1.96 times and A4000. At no promotion and NTSC:Hi-res it always scores a 1.57 times and A4000. Since I'm promoting Amithlon to 1280x720, it should be getting that speed bump as well ( which it does over Fake native:Hi-res). That's the consistency I was looking for, same results each time I run it (per machine) eliminating any 'extra" variables that may be occurring from something I'm doing.

Ran multiple times at multiple resolutions on WinUAE, A4000T and Amithlon with 1280x720 mode promoted giving each their best result.
SnkBitten is offline  
AdSense AdSense  
Old 19 July 2017, 21:07   #182
honx
Registered User

 
Join Date: Oct 2014
Location: Klagenfurt / Austria
Posts: 695
sysinfo 4.0 shows only 6.0mb fastram on aca500plus instead of 6.7mb...
honx is offline  
Old 20 July 2017, 10:27   #183
kolla
Registered User
kolla's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Trondheim, Norway
Posts: 693
Quote:
Originally Posted by honx View Post
sysinfo 4.0 shows only 6.0mb fastram on aca500plus instead of 6.7mb...
I believe this is fixed in current betas, as I reported the same problem on Minimig, with its 1.5MB of fast ram.
kolla is offline  
Old 20 July 2017, 13:41   #184
Geijer
Oldtimer

Geijer's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: VXO / Sweden
Posts: 106
Quote:
Originally Posted by kolla View Post
I believe this is fixed in current betas, as I reported the same problem on Minimig, with its 1.5MB of fast ram.
Yes, it should. Can you please test the beta?
Geijer is offline  
Old 22 July 2017, 18:01   #185
HanSolo
Registered User

 
Join Date: Aug 2014
Location: Gdynia/Poland
Posts: 143
Is there something newer than version 4.1b20 ?
HanSolo is offline  
Old 13 September 2017, 17:32   #186
amigo-mexicano
Amiga's Power!

amigo-mexicano's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: Mexico City
Posts: 29
Also looking for a new beta, I can't download 4.1b20 anymore
amigo-mexicano is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Picasso IV and SysInfo dannyp1 support.Hardware 2 26 January 2011 13:41
SYSInfo Kitty New to Emulation or Amiga scene 5 25 October 2009 23:58
req: sysinfo onkelarie request.Apps 4 05 December 2008 00:33
SysInfo Sofware lopos2000 support.Apps 2 23 July 2005 11:48
Sysinfo ? THX1138 support.Apps 4 10 November 2003 00:08

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12445 seconds with 15 queries