English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > News

 
 
Thread Tools
Old 10 December 2014, 21:58   #1
amigakit.com
Registered User

amigakit.com's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: www.amigakit.com
Posts: 1,704
EasyNet Pro Available

* Network Configuration GUI- setup the network quickly
* Interface Configuration Utility- select network devices fast and configure them without fuss
* Hosts Manager- front end to allow you to easily manage your Amiga's network hosts list
* SMB-Connect Integration- allows you to connect to SMB network shares quickly and easily
* VNC Support- allows you to connect, view and control other network hosts
* Wireless Network Configuration Utility- straight forward modification of the WiFi settings on your Amiga
* Context Sensitive Help & AmigaGuide documentation
* Router presets for: Conexant, D-Link, Netgear, Belkin, Linksys
* I.S.P. presets
* Live Update for downloading latest version of the program
* Supports many Amiga network devices (see below)
* bsdsocket v4 compatible, based on AMITCP v4 under licence from NSDi.

Upgrade option for existing EasyNet users:
If you own the standard version of EasyNet, you can upgrade to EasyNet Pro at a discounted rate by selecting Upgrade from EasyNet in the product page. You must also include your original serial number for validation in the order comments- without this your upgrade cannot be shipped to you.














Devices Supported
EasyNet Pro supports the following Amiga SANA-II network devices:

3c589.device, prism2.device, cnet.device, FastEthernet.device, x-surf.device, rtl_8139pci.device, MediatorNET.device, usbasixeth.device, usbpegasus.device, ioblixether.device, hydra.device, dm9601eth.device, x-surf-100.device, plipbox.device

System Requirements
* Memory: 1MB available RAM
* AmigaOS version 2, 2.1, 3.0, 3.1, 3.5 or 3.9 supported
* CDROM drive or another suitable method of transferring CD contents to Amiga
* Suitable network adapter
amigakit.com is online now  
AdSense AdSense  
Old 11 December 2014, 14:07   #2
liviux76
Registered User

liviux76's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: BO/Italy
Posts: 675
It seems interesting...

I have the standard version, if I decide to upgrade, is there the possibility to download the ISO or do I have to wait for the delivery of cdrom by mail?
liviux76 is offline  
Old 11 December 2014, 20:16   #3
amigakit.com
Registered User

amigakit.com's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: www.amigakit.com
Posts: 1,704
Hi


Yes no problem there
amigakit.com is online now  
Old 07 January 2015, 15:11   #4
Reido
Registered User

 
Join Date: Feb 2013
Location: Dublin/Ireland
Posts: 228
Have noticed a good speed increase over the previous version, ill try and do a comparison between the two. Just wondering, are any of the updates on live update relevant to the Pro edition? I would have updated the previous EasyNet using live update, just assuming the Pro edition has these updates built in? Only reason I ask is, on starting Pro edition it says Copyright 2013...?
Reido is offline  
Old 07 January 2015, 20:54   #5
liviux76
Registered User

liviux76's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: BO/Italy
Posts: 675
Quote:
Originally Posted by amigakit.com View Post
Hi

Yes no problem there
Hello mate,
I just bought the upgrade!
Please, as you have a moment provide me with the link to download the iso file, I can't wait to test it thoroughly!
Thanks for continuing to develop software for our beloved computers!
liviux76 is offline  
Old 07 January 2015, 23:05   #6
spudje
Registered User

 
Join Date: Dec 2014
Location: Netherlands
Posts: 559
What actually is the difference between Easynet and Easynet Pro??

I just received a fresh copy of Easynet and PCMCIA network card. Haven't had the time yet to install.
spudje is offline  
Old 13 January 2015, 12:28   #7
liviux76
Registered User

liviux76's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: BO/Italy
Posts: 675
Hi amigakit,
it's almost a week since I bought the upgrade but I haven't received the link to download the iso file yet... since I think that I won't receive the cdrom within this week, could you, please, provide me with the link to the iso file?
You have my email since I also opened a ticket on your website about this request... thanks in advance!
liviux76 is offline  
Old 14 January 2015, 15:23   #8
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 39
Posts: 5,521
Send a message via MSN to FOL Send a message via Skype™ to FOL
Quote:
Originally Posted by liviux76 View Post
Hi amigakit,
it's almost a week since I bought the upgrade but I haven't received the link to download the iso file yet... since I think that I won't receive the cdrom within this week, could you, please, provide me with the link to the iso file?
You have my email since I also opened a ticket on your website about this request... thanks in advance!
PM me your order number.
FOL is offline  
Old 20 January 2015, 11:34   #9
Doc Mindie
In deep Trouble
 
Join Date: Sep 2004
Location: Manchester, Made in Norway
Age: 45
Posts: 827
Hi, I've just ordered the upgrade, just got an email saying "it's being picked" and hopefully I'll have it in me sticky fingers soon.

I take it, once I logged in to the website to order it, the website recognised me as a customer who bought the "normal" version? I've bought three network cards previously, each of them came with EasyNet on a CD.... and it allowed to select the "upgrade only" thingamajig without entering a serial number for the "normal" EasyNet...

Is that how it technically should be anyways?
Doc Mindie is offline  
Old 23 January 2015, 11:30   #10
Doc Mindie
In deep Trouble
 
Join Date: Sep 2004
Location: Manchester, Made in Norway
Age: 45
Posts: 827
Received the EasyNetPro uprade in the mail yeasterday... went along and installed the Amiga with a new installation of Workbench (3.1).

After fidling around a little bit (for some reason the predefined Sky DNS IP-adresses are wrong, at least with my modem) getting the right IP's for DNS and such... and simply switching off the whole WEP/WPA access passwords for a little bit.... The Amiga was online, and as far as I could see, it was online in a "perfect" fashion.

Was a bit of fiddling trying to get AWeb to work, but once done, it was done. I mean... I didn't know I had to install ClassAct before I could open AWeb....

Now to get NetSurf to work.... I've got 32<B FAST in that computer... so I should be able to get NetSurf to work witohut installing the 2MB version... shouldn't I?
Doc Mindie is offline  
Old 26 January 2015, 23:37   #11
FastRobPlus
Registered User
 
Join Date: May 2007
Location: Seattle,WA
Posts: 57
Quote:
Originally Posted by Doc Mindie View Post
Hi, I've just ordered the upgrade, just got an email saying "it's being picked" and hopefully I'll have it in me sticky fingers soon.
Every time I see that status from AmigaKit I visualize somebody wearing white gloves and a lab coat carefully hovering over a conveyer belt full of identical discs passing up on the not-quite-ripe ones to pick one at the peak of freshness to pack and send out.
FastRobPlus is offline  
Old 02 August 2017, 21:52   #12
pool7
Registered User

 
Join Date: Jul 2017
Location: Argentina
Posts: 13
Sorry for the necrobump.

Is there still an option to buy this and get a downloadable version?
Customs in my country is way strict (and corrupt) and they've "misplaced"/rejected several packages, so I can't rely on buying this and getting the physical media.

I sent an email to Amigakit sales, but haven't heard back from them yet.

TIA
pool7 is offline  
Old 03 August 2017, 15:04   #13
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 39
Posts: 5,521
Send a message via MSN to FOL Send a message via Skype™ to FOL
Quote:
Originally Posted by pool7 View Post
Sorry for the necrobump.

Is there still an option to buy this and get a downloadable version?
Customs in my country is way strict (and corrupt) and they've "misplaced"/rejected several packages, so I can't rely on buying this and getting the physical media.

I sent an email to Amigakit sales, but haven't heard back from them yet.

TIA
Send a support ticket, thats the quickest and easiest way to get an answer.
lots of emails daily, so cant catch them all.
FOL is offline  
Old 03 August 2017, 15:10   #14
Overflow
Registered User

 
Join Date: Nov 2014
Location: Norway
Posts: 303
Quote:
Originally Posted by FOL View Post
Send a support ticket, thats the quickest and easiest way to get an answer.
lots of emails daily, so cant catch them all.
What I have done in the past when I want Matthews attention quickly, is to private message him on Amigaworld.net and/or amiga.org.
His account there is the Amigakit user.

Ofcourse, every now and then I have had to wait a bit for reply, when hes off to a amigameet somewhere etc, but generally hes been extremely responsive and helpful when I did so.

Its been a while since Ive had the need to private message him, but thats my 2 cents regardless.
Overflow is offline  
Old 09 September 2017, 23:26   #15
Starglider 2
Registered User

Starglider 2's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: California
Posts: 757
It's great that they support plipbox.

Does anyone know if this will be useful in setting up remote desktop on my accelerated A500 when I finally find the time to attack the steps from my thread? https://r.tapatalk.com/shareLink?url...0&share_type=t
Starglider 2 is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help with Easynet Lnejman support.Other 22 09 May 2014 06:04
Easynet lolafg support.Other 4 16 February 2014 10:49
Wanted: Two button Pro competiton pro stick, CD32 Pad and the frist kings quest Scuba-cheese MarketPlace 7 04 February 2011 17:20
Competetion pro extra same as Competetion pro 5000 mini? Gordon support.Hardware 2 09 October 2010 17:46
New EasyNet Available amigakit.com News 0 28 April 2006 02:07

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.18880 seconds with 14 queries