English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 29 December 2009, 19:29   #1
arnljot
Registered User
arnljot's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Oslo
Posts: 51
Success: CW3 + Win7 64bit + WinUAE 2.0.1

Just FYI

  1. I used io.bat to get my address out and added it to my uae config. I had to use screen recorder because the dos prompt just flashed over the screen. Not sure if I needed this step.
  2. I installed latest TVicPort for WinXP 64 bit
This is sweet. I've tested joystics and keyboard. I don't have room for a floppy in my machine so I'll leave this at that I think... :-P
arnljot is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS-UAE 2.0.1 on Win7-64bit elowan support.FS-UAE 9 17 January 2013 11:44
Format cfcard block 0 error on win7 under winuae rampartsagain support.WinUAE 16 28 June 2012 04:13
Quartex + WinUAE 2.3 + Win7 arti support.WinUAE 5 28 October 2011 23:17
WinUAE 2.3.0 (32bit & 64bit): HDF not working... MazinKaesar support.WinUAE 7 02 October 2010 19:20
HELP with winUAE and 64b win7. UKShark support.WinUAE 13 05 June 2010 12:12

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.09347 seconds with 12 queries