English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 30 March 2019, 23:42   #1
mark_k
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location:
Posts: 3,108
Autoconfigure out of memory space with A2630 config

I set up a config to simulate A2000 (Kickstart 3.1), A2630 (-07 ROMs), A2090A and A2065. 4MB RAM on A2630 plus 4MB Zorro II RAM.

On booting with the right mouse button pressed (to show A2630 boot menu), it says "Autoconfigure out of memory space" at the top of the screen.

Assuming that wouldn't happen with real hardware, what have I done wrong? Config:
hXXps://www.media!fire.com/file/6cc6yi3zk2wsq82/AMIX_A2000_A2630_A2090A_A2065.uae.zip/file
mark_k is offline  
Old 31 March 2019, 10:36   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 44
Posts: 23,258
Fixed. Word size Z2 autoconfig space writes didn't work with "new style" (where autoconfig emulation is done in common code) autoconfig boards
Toni Wilen is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Found: Space Baller] Bouncing ball in space? Kada Looking for a game name ? 23 06 April 2018 04:10
Right (memory) config for Feary Tale Adventure WITH bird totems on FS-UAE emulator Teunan support.Games 0 12 January 2018 21:15
mk2 config 50hz & config tool help zeGouky support.Hardware 0 16 March 2014 08:09
A2091 memory config desantii support.Hardware 3 13 December 2009 19:53
A2630 amber2000 support.Hardware 1 13 April 2008 01:07

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05937 seconds with 15 queries