English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 20 February 2009, 18:02   #1
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
Unable to access early startup menu

Hey Toni!

I hardly ever am able to access the early startup menu.
SOmetimes when I click both mouse buttons, i am thrown back to Windows (switches focus), sometimes it does nothing, hardly ever it shows up.

Why does this happen?
Akira is offline  
Old 20 February 2009, 18:02   #2
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 37
Posts: 7,956
are you on a laptop?

EDIT:

The reason I ask is because, on my laptop, if you hit left mouse button and right mouse button together it treats it as middle mouse button, which in WinUAE would cause it to lose focus.

Just a thought!

Last edited by killergorilla; 20 February 2009 at 18:19.
killergorilla is offline  
Old 20 February 2009, 19:05   #3
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
Quote:
Originally Posted by killergorilla View Post
are you on a laptop?

EDIT:

The reason I ask is because, on my laptop, if you hit left mouse button and right mouse button together it treats it as middle mouse button, which in WinUAE would cause it to lose focus.
That was it!

Unfortunately, it won't work at all with my trackpad. Even when I say that clicking both should do nothing, it's not working, and there's no option that says "if I press L and R at the same time is as pressing L and R at the same time" :P

So I guess I am stuck to use an external mouse. MAybe I can use the button mapping?
Akira is offline  
Old 20 February 2009, 19:08   #4
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 37
Posts: 7,956
Thought it might be...

I thought I remember an option in WinUAE to trigger the early start menu a good while back...

Don't have WinUAE in front of me though to check.
killergorilla is offline  
Old 20 February 2009, 19:20   #5
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
I'd like to know this. I need my ESM !
Akira is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Amiga early startup menu keyboard shortcuts gulliver support.Hardware 10 31 August 2012 17:58
Mediator early-startup screen Bamiga2002 support.Hardware 33 11 November 2011 20:33
Early Startup menu screen -A600 kipper2k support.Hardware 11 28 June 2009 19:02
Ways of accessing to the early startup? _ThEcRoW support.Other 2 25 June 2007 17:25
WinUAE - Amiga startup menu is hard to access glwxxx support.WinUAE 23 05 August 2005 00:27

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06116 seconds with 13 queries