English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 23 April 2007, 17:31   #1
Ravenhook
 
Posts: n/a
Fire and Ice

Hello, I get the message...please put your data disk in df0 and press space or fire....
any ideas please, I've tried with both Winuae and Amigaforever6 but no joy.
Thanks.
 
Old 23 April 2007, 18:11   #2
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 42
Posts: 15,137
Hello Ravenhook,

In WinUAE press <F12> to bring up the GUI, go to the Settings --> Hardware --> Floppy drives section, click the ... and locate your Data Disk
DamienD is offline  
Old 23 April 2007, 18:49   #3
Ravenhook
 
Posts: n/a
Thankyou
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fire and Ice BippyM HOL contributions 9 26 October 2008 17:20
Fire+ice CD32? laser request.Old Rare Games 1 13 June 2007 23:37
Fire & Ice AGN project.Sprites 5 29 May 2006 23:13
Fire and Ice ashley support.WinUAE 17 21 October 2002 08:16
Fire & Ice HD MethodGit support.Games 5 06 July 2001 19:37

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05737 seconds with 13 queries