English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.MAGE

 
 
Thread Tools
Old 13 July 2008, 23:38   #61
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Quote:
Originally Posted by ecc View Post
@all: Btw... i wonder, that there isnīt a amiga screenshot project. Have i missed them. I think, it will be a great addition to get all the screenshots into emuControlCenter.
I have quite a few screenshots (~2800, mainly the titlescreen). They are not all properly named (because the disks they came from aren't). Could they be of any use for ECC?
TCD is offline  
AdSense AdSense  
Old 13 July 2008, 23:40   #62
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 45
Posts: 10,745
There are already a lot of screenshots for Gamebase:

http://gbamiga.elowar.com/files/@Main/
Retro-Nerd is offline  
Old 13 July 2008, 23:52   #63
Marcuz
Wurk???
Marcuz's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: .
Age: 41
Posts: 5,185
Quote:
Originally Posted by Belgarath View Post
I'm great and I've got old, and everytime there's a new GameBase Amiga release I cry because marco's a pain
getting old is a bitch! one starts to cry for anything --->
Marcuz is offline  
Old 13 July 2008, 23:52   #64
ecc
emuControlCenter dev
ecc's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Hamburg / Germany
Posts: 57
Hm, how to transfer....

you need

crc32;gamename

so you can transfer the images named with gamename to the ecc-user file structure.

You can add these images flat the the ecc-user folder and then use the "Topmenue -> eccTools -> images -> image convertor" function to move them to the ecc-user folder structure.
ecc is offline  
Old 14 July 2008, 00:02   #65
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Quote:
Originally Posted by ecc View Post
so you can transfer the images named with gamename to the ecc-user file structure.

You can add these images flat the the ecc-user folder and then use the "Topmenue -> eccTools -> images -> image convertor" function to move them to the ecc-user folder structure.
I've copied some images which have the right names (same as disk image) to the \ecc-user\amiga\images folder. Then when I click on 'Image converter' I get the error : Found no old ecc images. I found out how to add them manually, but that would be a ridiculous amount of work
So what am I doing wrong?
TCD is offline  
Old 14 July 2008, 00:17   #66
ecc
emuControlCenter dev
ecc's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Hamburg / Germany
Posts: 57
the images should be already in the right naming schema.

ecc_amiga_A53339EB_ingame_title.gif
ecc_amiga_A53339EB_ingame_play_01.jpg
aso.

This should be possible by using the dat files from here http://gbamiga.elowar.com/files/@Main/ because they contains the matching crc32 <-> name. So, if your games screenshots have the same name like the names from the datfile, the images could be simple renamed into the ecc schema.
ecc is offline  
Old 14 July 2008, 00:19   #67
ecc
emuControlCenter dev
ecc's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Hamburg / Germany
Posts: 57
These are all possible slot names

Quote:
'ingame_title' => 'Ingame - Title',
'ingame_play_01' => 'Ingame - Play 1',
'ingame_play_02' => 'Ingame - Play 2',
'ingame_play_03' => 'Ingame - Play 3',
'ingame_play_boss' => 'Ingame - Play final boss',
'ingame_loading' => 'Ingame - Loading',

'cover_front' => 'Cover-Art: Front',
'cover_back' => 'Cover-Art: Back',
'cover_spine' => 'Cover-Art: Spine',
'cover_inlay_01' => 'Cover-Inlay 01',
'cover_inlay_02' => 'Cover-Inlay 02',
'cover_inlay_03' => 'Cover-Inlay 03',

'media_storage' => 'Storage: #1',
'media_stor_02' => 'Storage: #2',
'media_stor_03' => 'Storage: #3',
'media_stor_04' => 'Storage: #4',
'media_flyer' => 'Flyer #1',
'media_flyer_02' => 'Flyer #2',
'media_flyer_03' => 'Flyer #3',
'media_flyer_04' => 'Flyer #4',
'media_icon' => 'Icon',

'booklet_page_01' => 'Booklet: Page 01',
'booklet_page_02' => 'Booklet: Page 02',
'booklet_page_03' => 'Booklet: Page 03',
'booklet_page_04' => 'Booklet: Page 04',
'booklet_page_05' => 'Booklet: Page 05',
'booklet_page_06' => 'Booklet: Page 06',
'booklet_page_07' => 'Booklet: Page 07',
'booklet_page_08' => 'Booklet: Page 08',
'booklet_page_09' => 'Booklet: Page 09',
'booklet_page_10' => 'Booklet: Page 10',
ecc is offline  
Old 14 July 2008, 00:25   #68
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Hmm, most of my disks (hence images) have the TOSEC naming convention. So must I rename all images to yor naming convention then? That would mean I have to look up all CRC32 values for the disks after importing them. Is there no way to map them all to 'ingame_title' based on the disk name imported in ECC?
TCD is offline  
Old 14 July 2008, 00:37   #69
ecc
emuControlCenter dev
ecc's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Hamburg / Germany
Posts: 57
hm, btw. I see, that the amiga crc32 from the tosec dat dont match with the emuControlCenter ones. Very strange.... very very strange.

Normaly only for roms, header offsets are calculated. So the crc32 values should match.
ecc is offline  
Old 14 July 2008, 00:42   #70
ecc
emuControlCenter dev
ecc's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Hamburg / Germany
Posts: 57
Hm, looks like "Monkey Island 2 - LeChuck's Revenge" match, maybe i have only games that are not in the dat file!
ecc is offline  
Old 14 July 2008, 22:56   #71
ecc
emuControlCenter dev
ecc's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Hamburg / Germany
Posts: 57


Phoenix have created a little addon to get the gemus configs direct from the GameBase 1.6 database into emuControlCenter!

Maybe you want try it!

Download and install instruction here: http://ecc.phoenixinteractive.mine.n...hp?f=31&t=2047

ecc is offline  
Old 14 July 2008, 23:34   #72
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 45
Posts: 10,745
Nice work. But i guess phoenix have to kill the bugs first. I get tons of error messages.
Retro-Nerd is offline  
Old 14 July 2008, 23:42   #73
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Nice idea indeed! Yet it relies on the right names of the disks. It should use the CRC32 info if that's in the database

Quote:
Originally Posted by Retro-Nerd View Post
Nice work. But i guess phoenix have to kill the bugs first. I get tons of error messages.
This one for example?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ECCError.JPG
Views:	170
Size:	25.9 KB
ID:	17138  
TCD is offline  
Old 14 July 2008, 23:48   #74
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 45
Posts: 10,745
Phoenix is already trying to fix it.
Retro-Nerd is offline  
Old 14 July 2008, 23:52   #75
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Quote:
Originally Posted by Retro-Nerd View Post
Phoenix is already trying to fix it.
I bet he just forgot to include the new 'eccScriptSystem.au3' You'll see what I mean...
TCD is offline  
Old 14 July 2008, 23:59   #76
Belgarath
HOL Team Member

Belgarath's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Manchester
Posts: 2,392
Well it no longer errors but it certaintly isn't using the gamebase amiga configs.
Belgarath is offline  
Old 15 July 2008, 00:04   #77
ecc
emuControlCenter dev
ecc's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Hamburg / Germany
Posts: 57
With agony, it works for me.

@Belgarath: It is possible to get crc32 checksums for the amiga games from the GameBase?
ecc is offline  
Old 15 July 2008, 00:05   #78
Retro-Nerd
Missile Command Champion

Retro-Nerd's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany
Age: 45
Posts: 10,745
Quote:
Originally Posted by Belgarath View Post
Well it no longer errors but it certaintly isn't using the gamebase amiga configs.
I can confirm it. It try to use the standard settings.
Retro-Nerd is offline  
Old 15 July 2008, 00:08   #79
Belgarath
HOL Team Member

Belgarath's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Manchester
Posts: 2,392
Quote:
Originally Posted by ecc View Post
With agony, it works for me.

@Belgarath: It is possible to get crc32 checksums for the amiga games from the GameBase?
Sorry but crc32 support was never added to the gamebase program.
Belgarath is offline  
Old 15 July 2008, 00:11   #80
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 39
Posts: 24,032
Quote:
Originally Posted by Belgarath View Post
Sorry but crc32 support was never added to the gamebase program.
Well Phoenix could edit the MDB and import this info quite easily. This way it would be really a nice feature
TCD is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS-UAE Game Center FrodeSolheim support.FS-UAE 27 27 August 2013 00:03
Amiga Center France still there?!? JohnFante Amiga scene 6 12 January 2013 09:39
Z-Out with a center Adventec logo Vollldo support.Games 5 06 September 2010 23:36
C64 Boulder Dash: any online emu ? or standalone emu? keropi Retrogaming General Discussion 5 13 November 2007 14:03
How many emu's can be run within an emu? Fissuras Retrogaming General Discussion 3 11 July 2002 17:55

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.21816 seconds with 13 queries