English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Requests > request.UAE Wishlist

 
 
Thread Tools
Old 10 May 2008, 11:35   #1
amiga
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Amiga_land
Posts: 443
Shell Replacement

It would be nice if one day WinUAE became a full Windows Shell replacement option.
It's possible already to replace Explorer.exe with WinUAE.exe, although it's not so seamless as one would expect.
amiga is offline  
Old 11 May 2008, 12:51   #2
Retro1234
Bo Bo

Retro1234's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: 5150
Posts: 3,988
Id welcome further suport for this - although ive done this before there are a few problems.

http://eab.abime.net/showthread.php?t=34479
Retro1234 is offline  
Old 13 May 2008, 16:03   #3
Charlie
. . Mouse . .
Charlie's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Nowhere
Age: 50
Posts: 1,792
This is a 'feature' I'd certainly like to see better integrated...
...doable, but I suspect it would be a low priority.
Charlie is offline  
Old 19 May 2008, 15:47   #4
amiga
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Amiga_land
Posts: 443
I wonder if it's feasible for Toni to implement a seamless winuae integration, similar to this one:

http://www.andlinux.org/

It would be very cool !!
amiga is offline  
Old 19 May 2008, 18:08   #5
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 22,109
"I don't know how to do it."

No RTG documentation and/or opensourced RTG implementation.

Implementing this probably needs some kind of special RTG implementation + layers.library patching etc..
Toni Wilen is offline  
Old 20 May 2008, 20:51   #6
Charlie
. . Mouse . .
Charlie's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Nowhere
Age: 50
Posts: 1,792
Thanks for the reply Toni
Wish I could help - sadly I'm no the software developer phase space.
Charlie is offline  
Old 22 January 2009, 20:44   #7
tero
Registered User

tero's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: M'Gladbach
Age: 41
Posts: 508
Cheated shell replacement

Im using Talisman as shell replacement
created blank Theme and put UAE in autostart.
Blank Theme means completle nothing even no taskbar and no systray

works well and talisman loads fast in this blank configuration

DL 30days trial if you want to test yourself

http://www.lighttek.com/

have fun
tero is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows shell (explorer.exe) replacement Photon support.WinUAE 29 28 October 2014 20:55
Shell help? madman support.Apps 5 24 June 2011 23:32
Clear background color for Shell window- Shell-StartUp fc.studio support.Apps 12 29 December 2009 15:21
AmigaDOS web shell copse Coders. General 1 21 December 2009 03:04
How to close the shell in Workbench 3.1 rodi support.Apps 6 02 June 2008 23:05

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.41007 seconds with 15 queries