English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 05 March 2007, 21:45   #1
Gordon
Settler

Gordon's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Serf City
Posts: 1,232
replacing amiga floppy drives with hard drives

is there a way i can replace amiga floppy drives with hard drives. do they use the same IDE cnnector? do i need converter?

thank you
Gordon is online now  
Old 05 March 2007, 21:54   #2
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 38
Posts: 6,917
Floppies use a Shugart connector. Nothing in common with the IDE connector.
Jope is offline  
Old 06 March 2007, 01:44   #3
Ironclaw
Banned
Ironclaw's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: ...
Age: 40
Posts: 3,313
And you better believe it as it comes from frickin' MacGyver!
Ironclaw is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Imageing Amiga Hard drives redblade support.Apps 17 10 November 2011 22:07
Amiga floppy drives cinemawareman Amiga scene 5 17 March 2011 16:40
query about amiga hard drives AliasXZ New to Emulation or Amiga scene 3 25 January 2008 06:12
Amiga - problems with Hard Drives samtam90 support.WinUAE 4 26 July 2004 20:40
Using Amiga Hard Drives funkymoose support.WinUAE 5 10 April 2004 16:24

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05811 seconds with 13 queries