English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Other

 
 
Thread Tools
Old 19 October 2019, 00:30   #1
Rich_hard1
Registered User
 
Join Date: Oct 2019
Location: Essex, England
Posts: 6
Overscan OS3.9

Anyone know how to find the overscan function in OS3.9 on an A1200?
Rich_hard1 is offline  
Old 19 October 2019, 04:49   #2
Samurai_Crow
Total Chaos forever!

Samurai_Crow's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Ft. Collins, CO USA
Age: 45
Posts: 1,310
Send a message via Yahoo to Samurai_Crow
The "which overscan" command should return the absolute path of the overscan preferences program.
Samurai_Crow is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ECS. Make OS3.1 look like OS3.9 without loosing speed. lukassid support.Apps 21 19 February 2013 01:13
sprite overscan jamiejamie Coders. General 11 02 February 2011 17:59
Overscan john4p support.Hardware 17 15 April 2010 13:05
Overscan trimming? Skope request.UAE Wishlist 14 11 March 2009 12:33
Overscan in games ninevoltz Retrogaming General Discussion 9 26 March 2006 16:44

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05856 seconds with 13 queries