English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 24 May 2006, 08:50   #1
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,040
Is there a way to "fix" an older g-rex1200 to have 2 DMA slots?

are there any instructions to "fix" an older g-rex1200 to have 2 DMA slots?

AFAIK it is just a matter of some forgotten lines...
keropi is offline  
Old 24 May 2006, 09:59   #2
DJBase
Amiga is my Religion

DJBase's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Germany
Posts: 492
You have to solder 2 wires on busboard and logicboard. Check the pictures on http://www.amiga-hardware.com/showha...gi?HARDID=1365
DJBase is offline  
Old 24 May 2006, 10:02   #3
alexh
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 12,247
There isnt enough information on the photo's
alexh is offline  
Old 24 May 2006, 10:24   #4
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,040
yeah, the pics show nothing of value, just the wires in their general position...
DJBASE, can u provide us with some high-res pics???
keropi is offline  
Old 24 May 2006, 10:39   #5
DoctorQ
What?? Who?? DoctorQ!!
 
Join Date: Jun 2005
Location: Rødding/Denmark
Age: 39
Posts: 314
Send a message via MSN to DoctorQ
Come on, you can clearly see where the wires go to and from. Have you tried clicking the links for higher resolution pictures?
DoctorQ is offline  
Old 24 May 2006, 11:50   #6
alexh
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 12,247
@doctorq

We looking at the same photo's? You dont see the whole other side of the PCI board! Who knows what goes on on that side you just see the two wires being soldered to points on one side and then dissapearing through a via to the other side.

Looking at the other photographs, I dont think that anyone can work out from the pictures which wire is which wire (both are the same colour) after they pass through the via of the Accelerator Adapter board to the other side?

You can work out which pins they are on the accelerator adapter board, but you dont know the wiring.

With the PCI board, you just dont know.

Last edited by alexh; 24 May 2006 at 11:59.
alexh is offline  
Old 24 May 2006, 11:53   #7
DoctorQ
What?? Who?? DoctorQ!!
 
Join Date: Jun 2005
Location: Rødding/Denmark
Age: 39
Posts: 314
Send a message via MSN to DoctorQ
@alexh

Ehh, you have both sides of the adaptor card, and you can see how the wires are twisted, so it is easy to follow them on the other side as well.

-EDIT-

If you are talking about the busboard itself, then correct, it needs a second picture to be useable.

-END EDIT-

@keropi

If you can't make anything out of the pictures, then try contacting Amiga Center in France, he might have the information you need.
DoctorQ is offline  
Old 24 May 2006, 12:03   #8
alexh
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 12,247
Quote:
Originally Posted by DoctorQ
Ehh, you have both sides of the adaptor card, and you can see how the wires are twisted, so it is easy to follow them on the other side as well.
If you can work out which is which especially when they pass through the blob of glue on the "front side", you have better eyes than me
alexh is offline  
Old 24 May 2006, 12:20   #9
DoctorQ
What?? Who?? DoctorQ!!
 
Join Date: Jun 2005
Location: Rødding/Denmark
Age: 39
Posts: 314
Send a message via MSN to DoctorQ
Well, I can, maybe it's my super contact lenses
DoctorQ is offline  
Old 24 May 2006, 17:53   #10
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,040
we need someone that owns one to take some high-res pix and mark the cables....
keropi is offline  
Old 24 May 2006, 17:58   #11
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,040
Quote:
BBOAH
In the latest version all slots support 32bit DMA and are capable of transferring at up to 25MB/sec with 1.76GB of non bank-switching address space. Earlier models may only support DMA in the top 1 or 2 slots.
are there any g-rexes that have DMA in ALL slots????
keropi is offline  
Old 24 May 2006, 18:21   #12
DJBase
Amiga is my Religion

DJBase's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Germany
Posts: 492
Quote:
Originally Posted by keropi
are there any g-rexes that have DMA in ALL slots????
Only GREX4000-series have DMA in all Slots.

P.S. Trust only the G-REX homepage.
DJBase is offline  
Old 24 May 2006, 19:03   #13
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,040
keropi is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Reminder "Lincs Amiga User Group aka "LAG" Meet Sat 5th of January 2013" rockape News 4 30 January 2013 01:06
CD32 Image-Name-Bug: "...(bla)[!].zip" -> "...(bla)[" / "...[test].zip" -> "...[tes" cfTrio support.WinUAE 8 18 December 2012 17:31
Last Ninja 2 tune "inspired" by an older tune, "Midnight in Tula" laffer Retrogaming General Discussion 7 27 March 2012 01:29
Glitchy horizontal lines in Vanish's "Monoxide" demo plus list of older reports Maren support.WinUAE 34 07 January 2011 13:53
"Eye of Beholder 2" older slave Groundhog project.WHDLoad 18 05 May 2008 23:08

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07514 seconds with 13 queries