English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 19 May 2018, 01:08   #1
Schlachtwerk
68k RULEZ
Schlachtwerk's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 199
SidBooster problem

I thin i have found a bug in WinUAE, when i start SidBooster all SID Files works but one will not work OK, the Screen will fill blue from bottom to top, my miggy is not here at this time to check it on real Hardware the bug is the same sorry.
I have make a video and in the rar file is SidBooster with 2 Sid Files and the Video.




Video and SID Booster and 2 Sid Files one with this Bug and the other works Ok
https://mega.nz/#!FQcgEDpa!WQ8_kdoL2...kAKrHtAWts9oMM
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	sid.jpg
Views:	673
Size:	269.3 KB
ID:	58289  
Schlachtwerk is offline  
AdSense AdSense  
Old 19 May 2018, 07:55   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 21,500
Quote:
Originally Posted by Schlachtwerk View Post
I thin i have found a bug in WinUAE, when i start SidBooster all SID Files works but one will not work OK, the Screen will fill blue from bottom to top, my miggy is not here at this time to check it on real Hardware the bug is the same sorry.
I have make a video and in the rar file is SidBooster with 2 Sid Files and the Video.




Video and SID Booster and 2 Sid Files one with this Bug and the other works Ok
https://mega.nz/#!FQcgEDpa!WQ8_kdoL2...kAKrHtAWts9oMM
Wrong thread because apparently this has nothing to do with 4.0 betas? (see first post)

Most likely it is also nothing to do with emulation, broken/unsupported SID files can easily crash SID emulators unless they do lots of extra checks which would slow down the emulation.

EDIT: Test also without JIT. (I'll move these to separate thread later)

Last edited by Toni Wilen; 19 May 2018 at 19:52.
Toni Wilen is offline  
Old 21 May 2018, 16:08   #3
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 3,109
Quote:
Originally Posted by Schlachtwerk View Post
I thin i have found a bug in WinUAE, when i start SidBooster all SID Files works but one will not work OK, the Screen will fill blue from bottom to top, my miggy is not here at this time to check it on real Hardware the bug is the same sorry.
I have make a video and in the rar file is SidBooster with 2 Sid Files and the Video.

If it can help you, with a screen RTG the blue screen problem does not happen, I believe, however, that the problem was proven by the corrupt SID file or incompatibility with SIDBooster.
The program SIDBooster requires an updated and complete MUI system of Libraries, it is not easy to start it if you are not a bit Amiga OS experts
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	SID Booster.jpg
Views:	54
Size:	158.6 KB
ID:	58314  
AMIGASYSTEM is offline  
Old 23 May 2018, 00:13   #4
Schlachtwerk
68k RULEZ
Schlachtwerk's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Germany
Posts: 199
I dont test it with RTG, i have build the same system as my A1200, Blizzard 1230IV with FPU and 32mb ram, while i make a SD Card for the Original Hardware, but my A1200 is not here at the moment and i cant test it on real hardware if the blue Problem there too.
Schlachtwerk is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mike the Magic Dragon: in-game problem or WinUAE problem? petran support.WinUAE 14 10 December 2013 15:12
aspi problem (was: auto resize problem) Kyon support.WinUAE 34 31 May 2009 16:56
Problem with Kickstarts [rare problem with faulty scripts in early v1.1 release] Topgun project.MAGE 14 08 June 2006 22:19

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06149 seconds with 16 queries