English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 10 January 2021, 19:42   #21
AlfaRomeo
A1200 040 SAM440EP 667
AlfaRomeo's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Lisbon / Portugal
Posts: 824
Hi, sorry to dig up this old thread..
Does anybody know the solution to this partition issue?
I´m having the same issues when make 2 partitions in my 4GB CF card. After the reboot all partitions desapear. The most I can do is make a whole partition about the size of CF.
AlfaRomeo is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Using WinUAE with a Generic 8GB CF Card previosly setup with PFS3-AIO Partitions dannyboy_77 support.WinUAE 9 03 October 2019 20:54
Format CompactFlash (CF) Card with 8 MB Aligned Partitions ShK support.Hardware 12 05 July 2018 16:22
WinUAE stops HDTools saving changes to CF card Angus support.WinUAE 21 02 May 2018 20:41
PC & Amiga Partitions on one CF Card amigoun support.Other 4 08 February 2015 06:47
HD partitions not seen ... Giana support.Hardware 3 08 September 2002 20:14

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06696 seconds with 13 queries