English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 20 August 2001, 19:29   #1
T-Bag
 
Posts: n/a
Beneath a Steel Sky - CD-32

Hey ho im new and all so be nice to me ( i registed the other week but ive been away, then i had some major pc troubles. Don't kick me for been inactive etc )

Anyway ive just got into amiga emulation recently and ive downloaded the CD32 version of beneath a steel sky from back to roots.
I installed it to the hd as it stated in the text file but ive got some problems.
It works, but not with sound. Now the main reason i downloaded cd32 version was for sound! Ive tried various configs in winUAE but as soon as i click the language select i get a software failure.
Anyone experienced this or any idea whats wrong?
(ive tried reinstalling it etc)
Or can anyone with a working version of it tell me there config settings?
 
Old 21 August 2001, 05:02   #2
Amigaboy
 
Posts: n/a
There's your problem. Someone set this thing to evil....

You downloaded the crappy rip from Back To The Roots.

What you should've downloaded was the CD32 ISO from Amiga CD Legal Dumping Project

http://acdldp.emuunlim.com/
 
Old 21 August 2001, 10:23   #3
Riempie
Amiga freak
Riempie's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Netherlands
Posts: 338
Should work

I've downloaded the CD32-version from BTTR too and it does work with sound. I had some problems too, because all the files were read-only. So, uncheck the read-only box in the properties of each file. I should check which config I use for this game. Sometimes the game still crashed in WinUAE, just like you said. after the language select. I believe I hold down both mouse buttons to bring up the early-startup control and disabled some stuff for the game to work. I used AIAB, I think it's better to use a clean WB.
Riempie is offline  
Old 21 August 2001, 16:11   #4
T-Bag
 
Posts: n/a
Cheers guys

Ill have another mess around with the settings of the one i allready have.
If not ill download that cd32 iso. Is it difficult to get this to work ? i have no experience with CD32 Iso's
 
Old 21 August 2001, 16:16   #5
Riempie
Amiga freak
Riempie's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Netherlands
Posts: 338
ISO's

I have no experience with ISO-images. But I know you have to burn these ISO's on a CD which is not quite easy I believe, and even then I doubt if this works.
Riempie is offline  
Old 21 August 2001, 16:29   #6
Guest
 
Posts: n/a
You really don't have to burn it to a CD.

Just download Winimage (search and you will find). When done you run the proggy and unpack the ISO file to a directory which you add as a harddisk in UAE. This worked fine with me.
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Beneath a Steel Sky 2 trackah123 Nostalgia & memories 11 21 February 2013 20:46
Beneath a Steel Sky Mr TEL support.OtherUAE 10 10 May 2011 17:24
Beneath a steel sky pubzombie Retrogaming General Discussion 36 03 January 2010 09:40
Beneath a Steel Sky Steve request.Old Rare Games 19 18 November 2004 15:30
Beneath a Steel Sky 2! TheBoss Retrogaming General Discussion 7 30 March 2004 08:27

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06338 seconds with 13 queries