English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Home Projects > project.EAB

 
 
Thread Tools
Old 20 October 2001, 22:28   #1
Korodny
Zone Friend
 
Join Date: Sep 2001
Location: Germany
Posts: 662
Uploading with Amiga browsers ?

Is anybody able to tell me if uploads work fine with Amiga browsers ?
I'm using Aweb 3.4 over here, and the upload won't start...

Wrong thread, I know :) I'll try it again later on...
Korodny is offline  
AdSense AdSense  
Old 20 October 2001, 23:53   #2
RetroMan
Registered User
RetroMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Germany
Age: 45
Posts: 3,704
U have to use a REAL zip file, no LZX file support in THE ZONE
RetroMan is offline  
Old 21 October 2001, 19:33   #3
andreas
Zone Friend
 
Join Date: Jun 2001
Location: Germany
Age: 44
Posts: 5,858
Send a message via ICQ to andreas Send a message via AIM to andreas
yes, just ZIP the LZX archive again and it should work!
(RCK's recognition script is a bit quirkier than you might guess, so just playing a trick on it by RENAMING the file to ZIP doesn't work, heheh! )
andreas is offline  
Old 21 October 2001, 21:22   #4
Korodny
Zone Friend
 
Join Date: Sep 2001
Location: Germany
Posts: 662
Yeah, I'm aware of that ZIP problem. When I read the note in the ADF
zone, I immediately zipped the LZX. Didn't want to upload 2 MB, just
to get informed afterwards that the filetype was not recognised...

But the problems is that the transfer doesn't seem to start :-/

I'll try it once more, if it still doesn work, I'll have to mail it
to one of you guys. Or you give me some FTP site..
Korodny is offline  
Old 22 October 2001, 18:37   #5
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
I've moved this onto abime.net's board, so RCK takes note. Amiga browser users should be completely supported!
Akira is offline  
Old 22 October 2001, 19:53   #6
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 40
Posts: 2,911
@Korodny: I don't think your problem comes from the file type. If there is nothing at screen (no error or success message) when you click on "Upload your file", then the problem is on your side...
I'm using standard form in order to upload the files in the zone, does your actual browser support them correctly ?
I don't think I can do more for compatibility on my side, try to use another Amiga web brower

@anyone which can upload files into the zone with one Amiga web browser: which one please ?
RCK is offline  
Old 22 October 2001, 22:17   #7
Frog
Junior Member

Frog's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: France
Posts: 1,268
Ibrowse rulez

i'm using Ibrowse and get no problem to upload on The Zone.

Don't know about Aweb or Voyager
Frog is offline  
Old 23 October 2001, 00:53   #8
RetroMan
Registered User
RetroMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Germany
Age: 45
Posts: 3,704
Yup, also no problems with IBrowse here ....
RetroMan is offline  
Old 25 November 2001, 23:35   #9
Korodny
Zone Friend
 
Join Date: Sep 2001
Location: Germany
Posts: 662
@RCK:

Sorry for the late reply (I'm not visiting regularly and I didn't notice that Akira moved the
thread).

I tried to upload the file in question once again (a 4k testupload I did first worked fine) and
it failed again (see below). The file in question is a zipped LZX.

I thought it may be to big (it's 2004198 bytes, which *is* actually 1,9 MB, but perhaps your
board disgrees ;-) and therefore split it into two files. The problem was the same:

When the upload is finished, a message comes up: "error: you are not logged in, you don't have
permission to access this page". I login again (though I was logged in already, of course) and
the next page says: "error: there was no description for the file given" (of course I entered
a description).

What could be the reason for that ? Is the zone using Cookies ?
Korodny is offline  
Old 25 November 2001, 23:52   #10
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 40
Posts: 2,911
Yep !
The zone is using board identification for upload.
so you must be logged (with cookie it will be better) to perform a full upload.
RCK is offline  
Old 25 November 2001, 23:54   #11
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 40
Posts: 2,911
wait...
I've found the bug !!!
2 sec
RCK is offline  
Old 25 November 2001, 23:59   #12
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 40
Posts: 2,911
All right, Full upload process where only available for board members who where using cookies.
I have fix this issue so the others logged member (with ID in url) should also be able to perform full upload now.

btw, the max upload limit is arround 2097152.
RCK is offline  
Old 26 November 2001, 00:20   #13
Twistin'Ghost
Give up the ghost
 
Join Date: Apr 2001
Location: U$A
Age: 27
Posts: 4,662
As long as we are discussing bugs in the zone, any idea how come those two sets of uploads I did never would display? Is there an uploads log you can check. I can't remember off the top of my head what the uploads were is why I ask, but it may also give some hints. The response screen indicated that the uploads went OK and any attempts to re-upload were given a response that the files were indeed there (filename already exists), so it'a all a matter of how come the uploads don't show up on the list.
Twistin'Ghost is offline  
Old 26 November 2001, 00:56   #14
RCK
Administrator

RCK's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Paris / France
Age: 40
Posts: 2,911
I know twist, I have already check for that & deleted your "strange files".

What we can do is you will try to re-upload those game and PM me about it, so I will be able to track what's going wrong.

In my mind, I think it was the " [ ] " in your filenames which had produced the problem.
RCK is offline  
Old 26 November 2001, 01:24   #15
Korodny
Zone Friend
 
Join Date: Sep 2001
Location: Germany
Posts: 662
@RCK:

Yes, that's it! Now I'm able to upload with Cookies disabled.

Thanks a lot for the quick fix.
Korodny is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Browsers adding characters, can't browse. desiv support.Apps 1 23 January 2011 19:46
Amiga CD32 Uploads Import_Gaming Amiga scene 54 10 October 2010 16:23
Modem ADSL (internet) with amiga browsers mrodfr request.Other 5 04 May 2008 12:18
Amiga web browsers and transparent PNGs squirminator2k Coders. General 9 04 January 2007 13:14
Ultima 1 & 2 uploads in the zone Washac support.Games 6 23 October 2001 08:29

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07938 seconds with 13 queries