English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 28 December 2002, 16:25   #1
Ivan Castle
 
Posts: n/a
Warp3D and Amithlon

I heard it is possible to use Warp3D on a Voodoo3 card or a GeForce2 card under Amithlon. Anyone know how to make that work?
 
Old 28 December 2002, 17:48   #2
RetroMan
Registered User
RetroMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Germany
Age: 47
Posts: 3,704
AFAIK it was an unofficial Hack and never made it to the public but I would also be interested in how this would work
RetroMan is offline  
Old 29 December 2002, 19:12   #3
Korodny
Zone Friend
 
Join Date: Sep 2001
Location: Germany
Posts: 725
AFAIR, it requires you to have two gfx cards in your computer, and you'll need to get your hands on specifically hacked Warp3D binaries (which are not publicly available).

Chances are extremely slim that anybody (apart from Harald Frank himself) will ever have a working W3D Amithlon setup.
Korodny is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Warp3D with G-Rex and Voodoo 4?? Alexco support.Other 7 16 August 2013 04:20
warp3d patch? roy bates request.Other 8 02 January 2012 14:35
Warp3d woes Wasagi support.Hardware 13 02 December 2010 20:55
help in ppc-warp3d tests :) kas1e support.Hardware 0 17 October 2005 16:32
Warp3D in WinUAE !!! RetroMan Amiga scene 17 21 July 2003 22:18

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10355 seconds with 13 queries