English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 23 June 2009, 15:10   #1
MagikGimp
 
Posts: n/a
Check-boxes

Hi, I'm trying to install Workbench 3.1 for fun with WinUAE (uh oh...) but when installing things, checking boxes seems to have no effect as to what is installed; this has even been evident with installing Workbench itself. When I did so I checked the box for the British keyboard layout but then was confused as to why all the keys were the wrong way around. I had to copy the gb keymap file from another virtual HDD so that was no problem but now I'm trying to install Picasso96 and things as you'd expect are a little more complicated. Although I checked the box marked uaegfx, these drivers don't seem to have been installed so much as their options are not listed in Prefs:ScreenMode (or whatever it's called). Anyone got any idea as to why this is happening and what I'm doing wrong? Many thanks.
 
Old 23 June 2009, 15:16   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 45
Posts: 24,328
Modified WB disk image?

Most common reason for RTG problem: RTG RAM set to zero or wrong CPU (needs to be at least 68020)
Toni Wilen is offline  
Old 23 June 2009, 15:29   #3
MagikGimp
 
Posts: n/a
Sorry, I know very little about Amigas but a fair amount about emulation but I'm confused as to why ReTargetable Graphics would cause an issue with check-boxes; unless you mean that issue is caused by a modified disk and the RTG problem is something else entirely?

Workbench seems to be fine and so are my graphics, it's just that when I chose the uaegfx drivers to be installed (by checking the box) they weren't and this goes for all boxes checked so far for all installations. If it's useful I'm emulating an A1200 at the moment from a config. I've made from Quickstarting an expanded configuration setup and then saving those settings to a file that I've added HDDs to and such.
 
Old 25 June 2009, 12:16   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 45
Posts: 24,328
I asked if Install/WB disk is modified (perhaps missing protection flags or something) because I don't see any other reason for non-working checkboxes.
Toni Wilen is offline  
Old 25 June 2009, 12:29   #5
MagikGimp
 
Posts: n/a
I'm afraid I have no idea; all I know is that the discs are not genuine originals and rather a set I downloaded some time back. Anyhow it turns out the problem was only specific to the Workbench install and the Picasso96 installation wasn't working for another reason (not emulating the RTG graphics card). I'd say this case was closed as I'm well into things now; I may even have a go trying to install 3.9 eventually too. Thanks for your help!
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
3D BOXES at MAGC !!! Mache Amiga websites reviews 31 28 December 2003 01:10
some scans of boxes Quader HOL contributions 12 25 August 2003 22:40
3D Boxes in HOL Antiriad HOL suggestions and feedback 11 03 July 2003 00:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06797 seconds with 15 queries