English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 05 October 2002, 00:15   #1
Thunderstorm
 
Posts: n/a
Post picasso96 and screen mode problem

Hi!

I just installed the latest WinUAE release and my picasso96 software package.

Everything works fine - but one problem:
In uaegfx mode, i can only display screens with a refresh of 60hz - well, i entered 100hz in WinUAE config box at 1280x1024 - but WinUAE shows me 1280x1024 at 60hz (also for lower resolutions) - PAL ist displayed at 100hz - argl.... can anybody help me?

Chris
 
Old 09 October 2002, 06:24   #2
VermillioN
 
Posts: n/a
Use Powerstrip to lock refresh rates for each resolution to your own liking - and never have this annoying prob again
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Picasso96 Screen Mode Bug Leandro Jardim support.WinUAE 4 11 August 2012 20:17
WinUAE 2.01 screen mode problem (native vs. RTG) StingRay support.WinUAE 13 28 January 2010 15:23
Screen Mode problem! Fugitif.fa support.WinUAE 2 14 February 2006 22:53
ReSource slow on Picasso96 screen? girv support.Apps 1 12 January 2005 18:44
screen mode Jherek Carnelia support.WinUAE 1 03 July 2003 10:36

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06934 seconds with 13 queries