English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.OtherUAE

 
 
Thread Tools
Old 20 February 2012, 20:45   #1
Washac
Junior Member
Washac's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: UK Southern End
Posts: 597
Better Looking Workbench

Hi, me again

This is all to do with E-UAE.

I now have my HD setup and loaded with WB3.1.

It is sitting there all nice and grey & blue

I did not realise how much I had forgotten about WB and its ways & settings.

I want it to look better, different icons more colours, using CDs, but as I say I have
totaly forgotten most everything except real basic things.

I tried messing with one of the classic Workbenches seems they are biased towards
Winuae and I could not get it to work at all.

I have trawled the net and am still trawling the net for some classic WB type bundles for
E-UAE, as yet I have found nothing, so any advice / assistance would be good.
Washac is offline  
Old 20 February 2012, 21:44   #2
wilshy
Registered User
 
Join Date: Jan 2008
Location: SouthEast-ish UK
Posts: 372
http://classicwb.abime.net/

Look no further.
wilshy is offline  
Old 20 February 2012, 21:45   #3
Leffmann
 
Join Date: Jul 2008
Location: Sweden
Posts: 2,265
Just like it says on the website, the ClassicWB packs are targeted for real Amigas, and as such they will run fine on emulations of real Amigas, the exception being the UAE version which probably runs best on a fast WinUAE setup. You've probably just missed something in the installation instructions or emulation setup.
Leffmann is offline  
Old 21 February 2012, 18:28   #4
Washac
Junior Member
Washac's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: UK Southern End
Posts: 597
Quote:
Originally Posted by Leffmann View Post
Just like it says on the website, the ClassicWB packs are targeted for real Amigas, and as such they will run fine on emulations of real Amigas, the exception being the UAE version which probably runs best on a fast WinUAE setup. You've probably just missed something in the installation instructions or emulation setup.
Thanks, with some help from a member here I have something up and running now.
Washac is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
This Old Workbench Akira Amiga scene 2 11 April 2009 04:15
CF and workbench Raffaz New to Emulation or Amiga scene 8 14 July 2007 10:38
workbench Traquer New to Emulation or Amiga scene 7 04 December 2002 23:02
Workbench 3.x Chazz support.WinUAE 3 28 August 2002 09:57
Workbench 3.9 Maverick357 support.Apps 3 26 May 2002 20:27

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06238 seconds with 13 queries