English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware > Hardware mods

 
 
Thread Tools
Old 10 November 2018, 13:15   #61
McTrinsic
Registered User

 
Join Date: Feb 2014
Location: Germany
Posts: 471
Count me in for two .

The sub-page for the product still exists, btw.

A recommendation regarding a compatible Ethernet-SPI-slave would be nice.
McTrinsic is offline  
Old 16 December 2018, 12:23   #62
trixster
Guru Meditating

 
Join Date: Jun 2014
Location: England
Posts: 1,475
I wonder what’s going on with this project? Permanently shelved?
trixster is offline  
Old 20 December 2018, 12:10   #63
utri007
mä vaan
 
Join Date: Nov 2001
Location: Finland
Posts: 905
Quote:
Originally Posted by trixster View Post
I wonder what’s going on with this project? Permanently shelved?
I think so, it is totally disappeared from their web site.

Somebody should do this.

Last edited by utri007; 21 December 2018 at 11:44.
utri007 is offline  
Old 31 December 2018, 12:14   #64
mpattonm
Registered User
 
Join Date: Dec 2017
Location: Czech republic
Posts: 40
Shame
mpattonm is offline  
Old 01 January 2019, 14:33   #65
MartinW
Registered User

 
Join Date: Mar 2017
Location: Minehead / UK
Posts: 527
The project is on the website as of today, listed still as "Coming Soon".

I was not aware of the project before today so I don't know if it was hiding all along or it has been put back? I would buy one of these since RapidRoad does not work well in my A1200 so it would be good (probably) for ethernet plus if I ever got back into tinkering with hardware it might be really useful..
MartinW is offline  
Old 08 January 2019, 23:34   #66
Lemaru
Registered User

 
Join Date: Oct 2016
Location: Berks, UK
Posts: 97
@Spidi - has there been any progress on this at all? Still wanting to grab one for my A600 if its compatible. Cheers
Lemaru is offline  
Old 11 January 2019, 11:17   #67
solidcore
Registered User

 
Join Date: Sep 2017
Location: birmingham, uk
Posts: 548
The performance was unrealistic, perhaps a bug that could never be resolved?
solidcore is offline  
Old 05 April 2019, 19:27   #68
utri007
mä vaan
 
Join Date: Nov 2001
Location: Finland
Posts: 905
Few days and this is one year old project.

Would be nice to get project update and reason for a delay.
utri007 is offline  
Old 05 May 2019, 22:58   #69
utri007
mä vaan
 
Join Date: Nov 2001
Location: Finland
Posts: 905
Project is now more than year old.

I really would like to have this, would it be too much to ask for a short status update?. For me, seems that project has entered to problems?
utri007 is offline  
Old 14 November 2019, 08:11   #70
utri007
mä vaan
 
Join Date: Nov 2001
Location: Finland
Posts: 905
Coming soon has disappeared to product picture, but there is no resellers?

https://retro.7-bit.pl/?lang=en&go=projekty&name=SPICP
utri007 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help please A1200 rev 1b motherboard with 40 pin clock port chocsplease support.Hardware 37 14 March 2017 19:14
bad A1200 clock port possible? Prosonic support.Hardware 1 10 December 2016 10:00
Clock port connectors Graz support.Hardware 1 22 June 2014 12:22
Changing video port master clock BuckoA51 support.Hardware 4 24 June 2012 18:10
Using Subway clock port cable with Delfina phipscube support.Hardware 6 19 June 2010 11:24

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07784 seconds with 15 queries