English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 01 May 2012, 07:56   #1
CobraMkIII
 
Posts: n/a
F12 and other keys are not working for me....

Hi everyone!

I was here once before briefly about 2 years ago when I was setting up my emulator on my PC.

Now I'm back trying to set it up on my laptop, lol.

I don't know why, but none of the keys (F12, F11, ALT, CTRL, Windows key) that you might use to exit the emulator window once it's running are working. Nothing happens.

My cursor becomes 'trapped' in the window and the game. I have to press CTRL+ALT+DEL (which still seems to work) and Cancel to get my Windows cursor back.

Is it a problem with my laptop system settings? Or a WinUAE setting?

Wierdly I never had this trouble on my PC back at home. That was Windows XP, this laptop has Windows 7.

Any advice? The game works but I can't exit to save.

(and yes, the game I'm trying to play is.... Elite.) haha
 
AdSense AdSense  
Old 01 May 2012, 08:39   #2
s2325
Zone Friend

s2325's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Gargore
Age: 37
Posts: 17,816
I think when you press F12 emulator window is not visible because of used screen resolution. Try highest possible and drag emulator window to the center of screen.
s2325 is offline  
Old 01 May 2012, 15:02   #3
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,943
Normally only F12 (opens GUI) and ALT+TAB can be used to uncapture Windows mouse.

Do you have some custom input configuration or did you use some external utilitity to change F11 and other keys?
Toni Wilen is online now  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
F12 not working fil support.WinUAE 12 18 October 2012 09:33
Ctrl + Function Keys no longer working in 2.4.0+? killergorilla support.WinUAE 4 20 September 2012 16:53
Amiga 500 keyboard 5 keys not working Nikolaj_sofus support.Hardware 13 23 November 2010 13:02
A1000 keyboard-keys compatible with Cherry keyboard-keys? Centerguy support.Hardware 5 09 August 2010 01:56
amiga format #30. Function keys not working on menu lost_lemming support.Apps 6 24 February 2010 15:51

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.15893 seconds with 12 queries