English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 14 April 2012, 14:08   #1
msayed1977
Better than the Original
msayed1977's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Cairo, Egypt
Posts: 143
WindowedMode+newVSync=sound stutters

Testing the latest beta (WinUAE 2.41 beta 6), when using low latency VSync with Windowed Mode, the sound stutters (sound cuts).
Version 2.33 worked well,
The bug occurs beginning from version 2.40.
msayed1977 is offline  
AdSense AdSense  
Old 14 April 2012, 15:24   #2
msayed1977
Better than the Original
msayed1977's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Cairo, Egypt
Posts: 143
I found this bug using Kick Off 2.
Here are the logs and configs.
Note:
You have to change the configs to low latency VSync and Windowed Mode before testing.

Last edited by msayed1977; 14 January 2013 at 18:29.
msayed1977 is offline  
Old 07 May 2012, 15:31   #3
msayed1977
Better than the Original
msayed1977's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Cairo, Egypt
Posts: 143
I have tried the fixed version of WinUAE 2.41Beta14, and the bug is gone.
Do not ask me for more.
msayed1977 is offline  
Old 07 May 2012, 17:15   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,937
I forgot to reply.. Nice but note that there is no guarantees windowed mode works in vsync, it depends on Windows version and display drivers and phase of moon and so on..
Toni Wilen is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Floppy drive sound vs sound emulation mark_k support.WinUAE 4 14 November 2016 12:36
Sound is muffled after boot until change of settings - sound filter emulation issue? rsn8887 support.WinUAE 1 30 May 2010 21:44
WHD version of bloodnet sound stutters. _ThEcRoW support.Games 1 21 February 2010 01:02
sound buffer does it delay the sound? Vars191 support.WinUAE 2 07 December 2008 13:03
Sound, Tried everything Jaivan support.WinUAE 20 26 June 2002 18:44

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.10636 seconds with 14 queries