English Amiga Board

Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.MAGE

Thread Tools
Old 02 December 2017, 19:19   #1
Registered User

Seiya's Avatar
Join Date: Nov 2014
Location: Italy
Posts: 393
AmigaApps Gamebase New version

Now you can download this new version that has more entries, more clean directory and very important doesn't include kickstart rom images.
to work you have to use your rom images in this way:
you must to copy them into "scripts" directory and named in this way:


In this database however could be an error that i cannot fix.
I have renamed database in "amiga-apps" to work correctly (original "amigaapps" name don't work out my PC and i don't know because is necessary to rename database).
So at the end you must to have a directory called "Amiga-Apps" and a MDB called "Amiga-Apps.mdb".

The problem is caused by this program: "A-Line BBS V1.3c" and you find 2 equal entries.
One of this works correctly, the other crash GameBase with a Crash error.
I tried anything to config but this entries is blocked in mdb and also with Access in cannot delete it.

If database fail to load, you can simply rename Directory and MDB file and of course use GBToolbox icon (or GBToobox.exe)
before launch GameBase icon (or GameBase.exe)


some features cannot be automatic like Bridgboard that you must use WinUAE F12 key to add support to x86 bridgeboard.
One ore two softwares require real net card like A2065 that you have to mount by hand.
Maybe one day i find a way to handle via GEMUS


Last edited by Seiya; 02 December 2017 at 23:50.
Seiya is online now  
AdSense AdSense  
Old 02 December 2017, 21:00   #2
Registered User

Estrayk's Avatar
Join Date: Apr 2015
Location: Spain
Posts: 95
Thanks Seiya, downloading...
Estrayk is offline  
Old 07 December 2017, 22:20   #3
Registered User

Seiya's Avatar
Join Date: Nov 2014
Location: Italy
Posts: 393
mdb fixed
It works now as "AmigaApps".

With this update you have to replace any files
Screenshot dir is changed in Picture (now the images has been changed in size) so in Front-End you have to choose this new directory as Screenshot (you can delete the dir "Pictures"),
No kickstart roms included!
This fix has been cured by ".Mad"

Fixed files

Last edited by Seiya; 08 December 2017 at 01:04.
Seiya is online now  
Old 11 January 2018, 00:24   #4
Registered User

Seiya's Avatar
Join Date: Nov 2014
Location: Italy
Posts: 393
Update 1
Seiya is online now  
AdSense AdSense  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AmigaApps GameBase Seiya project.MAGE 27 25 June 2017 15:19
Gamebase Amiga 2.0 wrong dat version Sslyss Amiga scene 2 19 March 2016 12:49
Setting up Extras/SPS in GameBase Amiga [was: "gamebase"] denbob1200 project.MAGE 11 31 December 2007 22:38
Old version number? [GameBase version vs. GBA version + misc. questions] wanderer project.MAGE 5 23 August 2007 01:51

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT +2. The time now is 13:03.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.27728 seconds with 14 queries