English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 11 March 2007, 15:34   #1
amiga
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Amiga_land
Posts: 443
AGA not recognized (apparently) in winuae 1.4.0

It's as if the AGA chipset weren't available.
YET, it IS selected in chipset panel in the settings.
Maybe a bug ?
amiga is offline  
AdSense AdSense  
Old 11 March 2007, 15:49   #2
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 36
Posts: 7,924
What isn't detecting it?
killergorilla is offline  
Old 11 March 2007, 15:57   #3
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 20,902
Missing setpatch?
Toni Wilen is offline  
Old 11 March 2007, 17:58   #4
amiga
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Amiga_land
Posts: 443
@Toni:

Yes, it's like u said. I had disabled setpatch for some reason.
I've reenabled it, and AGA works again now!!
amiga is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Drives not recognized in WinUae videofx support.WinUAE 7 22 March 2013 16:24
CF formatting and recognized under WinUAE D4Ni3L3 support.WinUAE 9 20 December 2012 16:19
(Apparently) corrupted hard disk images Maren support.WinUAE 6 28 July 2011 15:57
Amiga Harddisk not recognized by WinUAE Walter Ralegh support.WinUAE 3 25 March 2007 13:36
Some tech questions about an apparently modified A1200 board and a Zorro board eLowar support.Hardware 10 18 April 2004 19:06

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11223 seconds with 12 queries