English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 08 March 2007, 20:42   #1
Nomad of Norad
 
Posts: n/a
Question Switch to and from Windoze desktop?

Is there an easy way to switch back to the Windows desktop from within WinUAE short of terminating out of WinUAE? A keyboard-shortcut?

I thought it was Ctrl-Esc, but that doesn't seem to do it except in situations where WinUAE has gotten stuck (black screen with hourglass) while launching and there are dialog boxes on the desktop about it. (It started doing that when my registered AmigaForever install spontaneously decided it wasn't registered anymore.... Fixed.)
 
AdSense AdSense  
Old 09 March 2007, 00:58   #2
AmigaBoy
Registered User

 
Join Date: Aug 2004
Location: 19 Jump Street
Posts: 227
Either ALT+TAB or clicking the middle mouse button have always worked well.
AmigaBoy is offline  
Old 09 March 2007, 01:00   #3
AmigaBoy
Registered User

 
Join Date: Aug 2004
Location: 19 Jump Street
Posts: 227
Or alternatively, go back into the GUI (F12).
I've noticed though when you're running full screen and you go into the GUI, then you do your thing in Windows and you go back to WinUAE, the GUI is gone and you jump back into emulation. I have no idea if it's a bug or not, but it's pretty annoying.

Hope that helps!
AmigaBoy is offline  
Old 09 March 2007, 01:25   #4
Nomad of Norad
 
Posts: n/a
By GUI, I assume you mean the interface that comes up when you press the last button to the right on the launcher bar thingy, the one that lets you adjust the emulation settings from inside the Amiga emulator...

I had poked around in there and didn't see an obvious button to take me back to the Windoze Desktop while leaving the emulation running in the background... Am I missing something?

Anyway, I'll try this out later. Alt-Tab is probably all I needed, though. And by middle mouse button, I'm guessing you mean the one that's part of the mouse wheel... I'll try that, too...

Thanks for the help, guys...

Is there a master list of all the emulator-related keyboard commands somewhere?
 
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Switch Quiz Tim Janssen HOL contributions 11 25 February 2017 14:55
CD32 - Is NTSC/PAL switch and 50/60 switch possible? missyrelm Hardware mods 70 18 April 2013 08:31
Windoze for a second when screenmode changes ancalimon request.UAE Wishlist 10 27 January 2008 14:50
Freeze when I switch to other window andy_blah support.WinUAE 3 12 April 2007 19:24
Kick Switch Ironman support.Hardware 2 13 September 2004 10:34

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.17855 seconds with 14 queries