English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 22 January 2011, 19:48   #1
Albgruys
 
Posts: n/a
Problem with El Egg Tronic Quartz demo (Quadlite, 1988) (A500, OCS)

Download location of the demo:
Code:
ftp://ftp.amigascne.org/pub/amiga/Groups/Q/Quadlite/QUADLITE-Eleggtronicquartz.dms
I tested this demo both with WinUAE version 2.3.0 and 2.3.1. It failed in both versions after pressing left mouse button when the intro is shown, because the df0: drive gets stuck at track 40. Running without CE (cycle-exact) makes no difference.

When testing the demo with old WinUae version 1.4.5 (2007) , it continues loading and runs fine after pressing the left mouse button.

After the first intro screen is loaded and shown, pressing the left mouse button should begin loading the slideshow. But the diskdrive keeps stuck at track 40. Running this disk-image with WinUAE version 1.4.5 (not enclosed) gives NOT this problem and the loading of the slideshow continues and runs as it should.

I made a savestate after running the demo with WinUAE version 1.4.5 right after the loading finished , and loaded this savestate file back into the latest beta (2.3.1). Now the slideshow is shown correctly.

Logfile and savestate files are included. WinUAE version 1.4.5 I cannot include because it exceeds my upload quota on this site.
Attached Files
File Type: txt winuaelog.txt (4.8 KB, 116 views)
File Type: uss QUADLITE-eleggtronicquartz.uss (374.8 KB, 129 views)
 
Old 22 January 2011, 19:54   #2
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 40
Posts: 24,012
Seems like your link doesn't work. Grab it here : ftp://ftp.scene.org/pub/mirrors/amig...onicquartz.dms
Quick test showed the same result on 2.3.0 here.
TCD is offline  
Old 23 January 2011, 19:12   #3
Mclane
Old fart!

Mclane's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Northolt, West London
Age: 57
Posts: 563
I can confirm it breaks between the dev of 2.20 and 2.30 final, I have no access to those beta's myself and only the finals but here's 2 sets of log files, 1 that works un 2.2.0 and on that dies on 2.3.0

Ran in standard default quicklaunch a500 mode..No fancy stuff...

Last edited by Mclane; 14 March 2016 at 10:54.
Mclane is offline  
Old 23 January 2011, 19:19   #4
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 21,773
It is confirmed broken but this time there is no need to find exact broken version because part of disk emulation has been rewritten.
Toni Wilen is offline  
Old 24 January 2011, 11:38   #5
Mclane
Old fart!

Mclane's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Northolt, West London
Age: 57
Posts: 563
Wahey, I made a post where Toni didn't moan at me
Mclane is offline  
Old 18 February 2011, 10:37   #6
Mclane
Old fart!

Mclane's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Northolt, West London
Age: 57
Posts: 563
Any news on this Toni, part on the ongoing list?

Just tried in beta 12 with same problem as before.

Not asking for a fix just an info update.
Mclane is offline  
Old 18 February 2011, 10:47   #7
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 21,773
Will wait until 2.3.1 is out. Disk emulation changes are too risky at this point.
Toni Wilen is offline  
Old 18 February 2011, 11:08   #8
Mclane
Old fart!

Mclane's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Northolt, West London
Age: 57
Posts: 563
Quote:
Originally Posted by Toni Wilen View Post
Will wait until 2.3.1 is out. Disk emulation changes are too risky at this point.
I understand and thanks...
Mclane is offline  
Old 06 March 2011, 15:53   #9
Albgruys
 
Posts: n/a
Thank you very much Toni for improving disk wordsync bit timing, so this demo works well again with Winuae version 2.3.2 beta 1. Also all graphic-corruption seems gone for all the loaded pictures of the slideshow. Impressive !
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Chicken and Egg solutions for A500 - Software transfer Photon support.Hardware 13 16 May 2012 15:24
Catch 22 AKA chicken and egg problem alexfreed New to Emulation or Amiga scene 3 18 October 2009 00:43
Old demo 1988/89 Monty34 request.Demos 0 07 September 2007 12:50
Quartz slideshow-demo ???? Tony Landais request.Demos 2 29 December 2006 12:04
C64 demo by Quadlite and WinUAE andreas support.Demos 0 08 March 2002 11:37

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06635 seconds with 14 queries