English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Requests > request.Other

 
 
Thread Tools
Old 16 November 2009, 16:07   #61
tiffers
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: Perth / Australia
Posts: 19
Using WinUAE 1.6.1, the ROM is found, but does not show up within workbench 2 using kickstart 2.05.

Anyone have a hint on how to setup winuae to use this ROM?

Cheers,

tiffers
tiffers is offline  
AdSense AdSense  
Old 16 November 2009, 16:37   #62
alexh
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 12,047
KS2.05 is the ROM most commonly found in an A600.

Now I have no idea why it doesn't work, but it is almost certain that an A2091 has never been connected to an A600 in real life.

How about trying KS2.04 or KS3.1?
alexh is offline  
Old 16 November 2009, 18:44   #63
Fieldday
Registered User
 
Join Date: May 2009
Location: Germany
Posts: 86
Hi, sorry, but what is "The Zone"? FD
Fieldday is offline  
Old 16 November 2009, 20:18   #64
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,299
Access the Zone!
prowler is offline  
Old 17 November 2009, 00:54   #65
alexh
Thalion Webshrine
alexh's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Oxford
Posts: 12,047
Quote:
Originally Posted by Fieldday View Post
Hi, sorry, but what is "The Zone"? FD
You don't need the zone though, the file is embedded in this thread.

http://eab.abime.net/showpost.php?p=428950&postcount=50
alexh is offline  
Old 17 November 2009, 14:19   #66
tiffers
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: Perth / Australia
Posts: 19
Quote:
Originally Posted by alexh View Post
KS2.05 is the ROM most commonly found in an A600.

Now I have no idea why it doesn't work, but it is almost certain that an A2091 has never been connected to an A600 in real life.

How about trying KS2.04 or KS3.1?
Alex,

To give a more complete description, the A590 ROM is found by the WinUAE ROM scan, and from within WB showconfig would list the A590 scsi controller, but the hdf I made (RDB mode) was not showing up.

I didn't have a 3.1 ROM (which was actually my goal) and had to find one that wasn't corrupt. Once I did, the situation didn't change.

Running the latest beta of 2.0 works like a charm. There are notes in the first beta (I think) and a report of this behaviour I read in another thread, both with notes that some debug code was ignoring v7.0 ROMs, which is fixed in the new 2.0 betas.

So I'm up and running, emulating the hardware I have sitting in a box, because I have neither the space to set it up, nor the gastro-intestinal fortitude to leave it setup where my 3 yr old can pour his juice into the keyboard and floppy drives

Once I have proof of concept on the emu, I can go ahead and spend the time on the real thing.

Thanks for your suggestion though.

tiffers
tiffers is offline  
Old 12 September 2011, 20:24   #67
pucci
Registered User
 
Join Date: Sep 2011
Location: Rimini / Italy
Posts: 42
can someone post in the zone a2091 roms version 6.0 and 6.6?
pucci is offline  
Old 03 May 2012, 19:57   #68
Wiking67
Blowing Out The Flame

Wiking67's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Luleaa Sweden
Age: 51
Posts: 133
Send a message via MSN to Wiking67
Can anyone upload it again?
Wiking67 is offline  
Old 03 May 2012, 21:52   #69
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,299
Quote:
Originally Posted by Wiking67 View Post
Can anyone upload it again?
Did you miss this post, then?

Quote:
Originally Posted by alexh View Post
You don't need the zone though, the file is embedded in this thread.

http://eab.abime.net/showpost.php?p=428950&postcount=50
prowler is offline  
Old 04 May 2012, 01:29   #70
magnetic
Banned
 
Join Date: Oct 2010
Location: Los Angeles, USA
Posts: 244
Anyone want to sell me a set of 7.0 roms for a cheap price please? I have an a2091 with no roms on it.
magnetic is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MacroSystems Warp Engine ROM image Toni Wilen request.Other 12 24 January 2018 20:20
A590/2091 Rom caver99 support.WinUAE 6 16 March 2014 07:43
Which ROM image for A3000 emulation? amigafreak68k support.FS-UAE 12 18 May 2013 23:24
Action Replay ROM image guest support.WinUAE 4 04 January 2003 07:42
Rom Image Not Loaded/Found Caligula support.WinUAE 3 25 May 2002 22:41

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07454 seconds with 16 queries