English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 21 October 2018, 23:11   #1
Leaomarcos
Inexperienced lion
 
Join Date: May 2018
Location: Concordia, Santa Catarina, Brazil
Age: 51
Posts: 4
How i can make the Vroom game to run at WinUAE

Friends,
I need your help: i would like to know where i can found the Vroom game at ADF format to use with WinUAE and more, which configuration is the best to run this game at WinUAE.

I have the Vrooom game, but it dont run with the version and the configurations that i tried to run.
If any can helpe me, please do.


Thanks


Leao
Leaomarcos is offline  
Old 21 October 2018, 23:21   #2
StingRay
move.l #$c0ff33,throat

StingRay's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Berlin/Joymoney
Posts: 6,146
The original Vroom game only works properly with a standard A500 configuration (i.e. 68000 CPU) as the code uses a lot of self-modifying code which doesn't work properly on faster CPUs.
StingRay is offline  
Old 22 October 2018, 18:01   #3
Hewitson
Registered User
Hewitson's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Melbourne, Australia
Age: 36
Posts: 2,618
You will also require a kickstart 1.3 rom image file if you don't have one already. We are not allowed to post links to it on here, but it's freely available on the web.
Hewitson is offline  
Old 24 October 2018, 22:33   #4
van_dammesque
Registered User

 
Join Date: Aug 2014
Location: England
Posts: 43
I defo played this on the 500+ and maybe 1200 too?
van_dammesque is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Is there a way to make ClassicWB/WinUAE run quick whilst maintaining compatibility? Macca Amiga scene 17 19 May 2016 10:04
i am look for a disk that make amiga 500 game run on a 600 amiga mcbone Amiga scene 10 31 August 2013 22:00
New and need to make this run!! coded in 1989 thomja New to Emulation or Amiga scene 17 30 June 2012 22:37
Make Indianapolis 500 run smoother? tonyyeb support.Games 9 16 November 2008 21:18
How to run a game from WinUAE harddisc Tim Janssen New to Emulation or Amiga scene 13 28 February 2002 17:09

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 23:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05915 seconds with 13 queries