English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 06 April 2018, 14:06   #1
Deckard75
Registered User

 
Join Date: Apr 2018
Location: USA/NY
Posts: 4
Having trouble getting Kickstart 1.2 to be recognized

Hello.

I believe I am having trouble getting kickstart 1.2 to be recognized by UAE. Currently I have Kickstart 1.3 recognized and working, and within the settings when I have Amiga 500 selected it has the Kickstart rom 1.3 in regular typeface and no option to select the Kickstart 1.2.

If I try to use Amiga 1000 it selects the Kickstart 1.2 but the typeface is faded so I don't think it actually see's the rom which is in its correct folder.

I know I am doing something wrong.
Deckard75 is offline  
Old 06 April 2018, 14:12   #2
Deckard75
Registered User

 
Join Date: Apr 2018
Location: USA/NY
Posts: 4
Good News! Got it to work!!!


Me:

So yeah uh, never mind
Deckard75 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mouse not recognized romeot089 support.FS-UAE 1 08 May 2018 00:02
CF 4GB not recognized ssq support.Hardware 6 22 August 2014 10:03
KS ROM'S are not recognized Vars191 support.WinUAE 5 01 March 2011 10:23
cf not recognized Dave_wb support.Hardware 6 26 March 2010 04:36
Harddisk not recognized in HDTools... mrpijey support.WinUAE 2 27 November 2002 13:24

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06783 seconds with 13 queries