English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 17 March 2018, 15:46   #1
zeech
Registered User

 
Join Date: Mar 2018
Location: brisbane australia
Posts: 3
Is Chaos Strikes Back supported?

Hi, I'm using version 2.9.7dev3.


I was able to successfully play through Dungeon Master, but now I'm trying to play Chaos Strikes Back and it doesn't work? Has anyone managed to successfully emulate this game?


I can load the utility disk and import my characters, but when I try to run the game disk, I get a blue screen, followed by a black screen. Funny thing is, on the black screen I was able to click the mouse and hear the sound you get when you press a button in the dungeon. So I think the game is actually running, but not displaying anything. The blue screen is probably the intro animation.


I've tried various combinations of settings, to no avail. Can anyone give me some tips? Or is the game not supported currently?


Thanks!


Edit: Same result on 2.8.3

Last edited by zeech; 17 March 2018 at 16:27.
zeech is offline  
Old 19 March 2018, 17:53   #2
zeech
Registered User

 
Join Date: Mar 2018
Location: brisbane australia
Posts: 3
I got it working on WinUAE. I had to change all the settings to resemble the original Amiga 500 as much as possible. (OCS instead of AGA etc)

Not sure how I would reproduce these settings on FS-UAE. But I can play my game now so oh well.
zeech is offline  
Old 19 March 2018, 18:29   #3
meynaf
son of 68k
meynaf's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Lyon / France
Age: 45
Posts: 3,232
If all you want to do is just play the game, regardless of version or emulator settings, i have a bugfixed version for AGA/68020+.
It is fully hd installed, has integrated utility disk (no need to reboot) and even an automapper.
meynaf is online now  
Old 21 March 2018, 07:23   #4
zeech
Registered User

 
Join Date: Mar 2018
Location: brisbane australia
Posts: 3
Quote:
Originally Posted by meynaf View Post
If all you want to do is just play the game, regardless of version or emulator settings, i have a bugfixed version for AGA/68020+.
It is fully hd installed, has integrated utility disk (no need to reboot) and even an automapper.
Thanks! I'll PM you.
zeech is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Chaos Strikes Back unsupported version BarryB project.WHDLoad 33 21 August 2018 20:46
Chaos Strikes Back - FTL benas support.Games 3 13 August 2015 10:14
Chaos Strikes Back wrong! Macca project.TOSEC (amiga only) 5 12 August 2010 20:25
Help me survive in DM - Chaos Strikes Back NewDeli support.Games 18 19 August 2009 17:07
Chaos Strikes Back cheat Macca support.Games 11 15 June 2007 00:34

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07968 seconds with 15 queries