English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.MAGE

 
 
Thread Tools
Old 02 March 2016, 12:40   #121
Sslyss
 
Posts: n/a
Sorry guys, I feel like a total idiot for asking but where do I find the EAB file server?

Thank you very much
 
Old 02 March 2016, 13:14   #122
Wiking67
Blowing Out The Flame

Wiking67's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Lulea Sweden
Age: 51
Posts: 148
Send a message via MSN to Wiking67
http://eab.abime.net/showthread.php?t=43633
Wiking67 is offline  
Old 01 April 2016, 22:00   #123
Tweeky
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Location: Germany
Posts: 230
Quote:
Originally Posted by Belgarath View Post

ADI Reading 6-7
disk 2 and 3 corrupt files, no good versions known
good disk 2 (R6) and disk 3 (R62) zoned
Tweeky is offline  
Old 02 April 2016, 01:30   #124
Belgarath
HOL Team Member

Belgarath's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Manchester
Posts: 2,392
Brilliant stuff! Thank you very much Tweeky
Belgarath is offline  
Old 05 April 2016, 00:02   #125
butfluffy
Registered User
 
Join Date: Mar 2013
Location: In the Hills
Posts: 341
@ Belgarath - do you still need?

Neuronics
Needs replacing, does anyone have the fixed version? crc=5bd1ab2f

got this fixed version, i think i downloaded it from the zone and it was 27/12/2014 according to the file creation date.
if you still need it let me know

edit - forget it lol. it's included in the new tosec on the server. it's going to take some getting used to having this up to date tosec

Last edited by butfluffy; 05 April 2016 at 00:06. Reason: update
butfluffy is offline  
Old 05 April 2016, 00:41   #126
Belgarath
HOL Team Member

Belgarath's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Manchester
Posts: 2,392
I've replaced quite a lot now thanks, the new list is as follows

1000 Miglia
Apparently all bad cracks...I've marked it as such in GameBase,

Abu Simbel Profanation
contains a virus, there are no clean versions

Aventures de Moktar
Apparently this is a beta copy but no crack of the final version exists?

Karate Kid Part II
trained versions are bad doscopys, I don't want to replace unless its known that the game is actually broken

Kwasimodo
Corrupt file but it's the best available adf...

Lords of Doom
another corrupt file but it's the best available for ver 1.00...
I was told to just convert IPF er what ipf???

Retee 2 = disk 2 had a corrupt file but again it's the best available...

Roadwars
cracked versions all have errors, there's one clean uncracked version but does it needs cracking or is it perfectly playable?

Seven Cities of Gold
Apparently all disk 1's are bad doscopys

Tower of Souls
disk 1 is bad, both copies of the trained disk 1 are bad, does the trainer break the game? I don't like replacing trained versions with non trained if i can help it

Typhoon = no good copies, this is the best available...
Belgarath is offline  
Old 05 April 2016, 05:03   #127
butfluffy
Registered User
 
Join Date: Mar 2013
Location: In the Hills
Posts: 341
according to the CAPS site there is an ipf for the german version of lords of doom but it's not one i have and probably hard to find.
if anyone has converted the lords of doom ipf to adf could they please upload it to the zone. a non corrupt english adf would be better though.
butfluffy is offline  
Old 05 April 2016, 10:42   #128
Belgarath
HOL Team Member

Belgarath's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Manchester
Posts: 2,392
Yeh I looked on the SPS site, and saw there was a German version, but the one in GB Amiga is English, do the language files just exist on disk 1, can I actually use a German disk 2 with an English disk 1? I have no idea.
Belgarath is offline  
Old 11 April 2016, 02:31   #129
Galahad/FLT
Going nowhere

Galahad/FLT's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: United Kingdom
Age: 45
Posts: 7,008
Quote:
Originally Posted by Belgarath View Post
I've replaced quite a lot now thanks, the new list is as follows

1000 Miglia
Apparently all bad cracks...I've marked it as such in GameBase,

Abu Simbel Profanation
contains a virus, there are no clean versions

Aventures de Moktar
Apparently this is a beta copy but no crack of the final version exists?

Karate Kid Part II
trained versions are bad doscopys, I don't want to replace unless its known that the game is actually broken

Kwasimodo
Corrupt file but it's the best available adf...

Lords of Doom
another corrupt file but it's the best available for ver 1.00...
I was told to just convert IPF er what ipf???

Retee 2 = disk 2 had a corrupt file but again it's the best available...

Roadwars
cracked versions all have errors, there's one clean uncracked version but does it needs cracking or is it perfectly playable?

Seven Cities of Gold
Apparently all disk 1's are bad doscopys

Tower of Souls
disk 1 is bad, both copies of the trained disk 1 are bad, does the trainer break the game? I don't like replacing trained versions with non trained if i can help it

Typhoon = no good copies, this is the best available...
Clean crack of 1000 Miglia and Roadwars in the zone
Galahad/FLT is offline  
Old 11 April 2016, 03:27   #130
butfluffy
Registered User
 
Join Date: Mar 2013
Location: In the Hills
Posts: 341
thanks Galahad
butfluffy is offline  
Old 11 April 2016, 10:31   #131
Belgarath
HOL Team Member

Belgarath's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Manchester
Posts: 2,392
Thank you once again Sir Galahad!
Belgarath is offline  
Old 11 April 2016, 23:54   #132
Galahad/FLT
Going nowhere

Galahad/FLT's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: United Kingdom
Age: 45
Posts: 7,008
Quote:
Originally Posted by Belgarath View Post
Unfortunately not good enough as far as I'm concerned, don't get me wrong it's great the game has been fixed but it should work with 1mb chip. The game says extra chipmem detected so I'd guess it actually makes use of the extra memory whether it be better sound, gfx or reduced loading times. (does anyone actually know)?

The SPS version works with 1mb chip.
The original checks for 1meg of chip ram, and loads an extra SFX file if its found.

The Quartex version tries to do the same but fails partway through loading the SFX file and just hangs and doesn't complete the load.
Galahad/FLT is offline  
Old 11 April 2016, 23:59   #133
Belgarath
HOL Team Member

Belgarath's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Manchester
Posts: 2,392
Ahh thanks for the information! I knew there had to be some purpose to it detecting 1mb chip which was why I was never happy with the quartex one. Do you know why the quartex crack failed to load the file?
Belgarath is offline  
Old 12 April 2016, 00:05   #134
Galahad/FLT
Going nowhere

Galahad/FLT's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: United Kingdom
Age: 45
Posts: 7,008
Quote:
Originally Posted by Belgarath View Post
Ahh thanks for the information! I knew there had to be some purpose to it detecting 1mb chip which was why I was never happy with the quartex one. Do you know why the quartex crack failed to load the file?
think its the fileloader having problems.
Galahad/FLT is offline  
Old 02 May 2016, 10:54   #135
manic23
Only Amiga!

manic23's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Bromley, Kent
Age: 47
Posts: 443
Files gone!

Have you removed the files from the file server?

manic23 is offline  
Old 02 May 2016, 11:02   #136
Belgarath
HOL Team Member

Belgarath's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Manchester
Posts: 2,392
If you look at the eab fileserver thread they've been moved, they're now in /commodore_amiga/gamebase amiga 2/
Belgarath is offline  
Old 02 May 2016, 11:03   #137
manic23
Only Amiga!

manic23's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Bromley, Kent
Age: 47
Posts: 443
Quote:
Originally Posted by Belgarath View Post
If you look at the eab fileserver thread they've been moved, they're now in /commodore_amiga/gamebase amiga 2/
Ah, OK many thanks, might I suggest updating the first post in this thread to reflect the move?
manic23 is offline  
Old 02 May 2016, 11:07   #138
Belgarath
HOL Team Member

Belgarath's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Manchester
Posts: 2,392
Good call and done!
Belgarath is offline  
Old 02 May 2016, 11:08   #139
manic23
Only Amiga!

manic23's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Bromley, Kent
Age: 47
Posts: 443
Quote:
Originally Posted by Belgarath View Post
Good call and done!
Excellent, thanks
manic23 is offline  
Old 10 October 2016, 12:35   #140
NLS
Ancient User
 
Join Date: Apr 2007
Location: GREECE
Age: 44
Posts: 531
Hello all!

Just to clear things up, (a) correct me where I am wrong, (b) fill the... blanks.

1) The current database is 2.2 as I see in FTP. Not reflected in first post.

2) There are no dats provided for 2.2 AFAIK. There is a games dat for 2.1 and the rest is 2.0. Will these be created eventually?

3) Using the (non existing right now) dats, how much a latest TOSEC will help reaching 100% status? (for 2.2) Is there some other collection to help? Or nothing would help?

Thanks.
NLS is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
GameBase Amiga JPond project.MAGE 18 30 November 2015 23:09
Gamebase Amiga sjakie43 project.MAGE 20 15 December 2008 00:07
Setting up Extras/SPS in GameBase Amiga [was: "gamebase"] denbob1200 project.MAGE 11 31 December 2007 22:38
gamebase for an amiga? Hoezone Amiga scene 3 26 July 2004 10:50

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10360 seconds with 16 queries