English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 04 December 2019, 18:22   #1
jmwtac
Registered User

 
Join Date: Dec 2019
Location: Chester
Posts: 2
FS-UAE Command Line for HDF

Ok, I have been searching everywhere and Im sure this must be possible to load a specific HDF file by using the command line. I have a default A1200 setup and just want to switch this hdf file with a launcher easily. ANy Ideas please ??
jmwtac is offline  
Old 04 December 2019, 18:35   #2
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 43
Posts: 16,286
Heya jmwtac,

Welcome to EAB

I don't use FS-UAE as I'm a die hard WinUAE users

...but I read somewhere:

Code:
fs-uae.exe --hard_drive_0=(HDD Path) --amiga_model=(Amiga model)
DamienD is offline  
Old 04 December 2019, 20:00   #3
jmwtac
Registered User

 
Join Date: Dec 2019
Location: Chester
Posts: 2
Quote:
Originally Posted by DamienD View Post
Heya jmwtac,

Welcome to EAB

I don't use FS-UAE as I'm a die hard WinUAE users

...but I read somewhere:

Code:
 fs-uae.exe --hard_drive_0=(HDD Path) --amiga_model=(Amiga model)

This is great will give it a go, How about a command line in WinUAe to perform the same, I just want to change the HDF file I have a Host file to set A1200 Default ??
jmwtac is offline  
Old 05 December 2019, 14:25   #4
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 43
Posts: 16,286
Quote:
Originally Posted by jmwtac View Post
This is great will give it a go, How about a command line in WinUAe to perform the same, I just want to change the HDF file I have a Host file to set A1200 Default ??
See this post
DamienD is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WinUAE command line to mount .hdf bagpipes support.WinUAE 10 02 February 2018 23:02
Trouble with FS-UAE via command line Asterra support.FS-UAE 7 29 June 2017 09:05
UAE for 68k command line Leandro Jardim support.OtherUAE 1 29 June 2015 02:28
WHDload and FS-UAE command line browniesrgut support.FS-UAE 4 12 April 2013 15:21
command-line to mount and run hdf or zipped folder fil support.WinUAE 1 06 September 2011 00:41

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06382 seconds with 15 queries