English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 05 January 2010, 17:38   #1
Heula
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Location: Spijkenisse / Netherlands
Posts: 74
Amigasys 4 install problem

I'm trying to install the Amigasys 4 with winuae but I keep getting thesame error and don't know what to do.

I want to install with workbench 3.1 and when the install screen appears I place the install disk of the workbench 3.1 in the df0 drive and when hitting enter I get this message,
"Couldn't open diskfont library"

When I do the install with OS3.9 all goes well but then I have the same problem I have now with Amikit. Games are running to fast and I constantly have to change to match A500 speed.


I have a "good" working Amigasys 3 installation where all games are running fine without having to cahnge the speed options but in there everytime I quit a games I get the software failure error 8000 0002.

I was hoping Amigasys 4 runs the same as 3 but without this error everytime I quit a game.

What to do?
Heula is offline  
AdSense AdSense  
Old 05 January 2010, 17:52   #2
cosmicfrog
The 1 who ribbits
cosmicfrog's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: leek, Staffs, UK
Age: 50
Posts: 3,555
Send a message via MSN to cosmicfrog
is the diskfont.library in libs of your workbench 3.1 ??
cosmicfrog is offline  
Old 05 January 2010, 17:58   #3
Heula
Registered User
 
Join Date: Dec 2007
Location: Spijkenisse / Netherlands
Posts: 74
Quote:
Originally Posted by cosmicfrog View Post
is the diskfont.library in libs of your workbench 3.1 ??
I placed the wrong disk in the drive! I had the the install disk instad of the workbench disk.
It's installing now.

Thanks.
Heula is offline  
Old 05 January 2010, 18:04   #4
cosmicfrog
The 1 who ribbits
cosmicfrog's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: leek, Staffs, UK
Age: 50
Posts: 3,555
Send a message via MSN to cosmicfrog
yay, simple 1`s are always the best
cosmicfrog is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Retrofitting Amikit or AmigaSYS to existing AmigaOS install HenryCase New to Emulation or Amiga scene 3 17 November 2008 00:50
3.1 install to CF problem Raffaz New to Emulation or Amiga scene 16 16 May 2008 19:11
Alien Breed 2 : Problem under AmigaSYS 3 k2uphill support.Games 9 25 February 2007 19:02
Moonstone HD Install Problem lopos2000 support.Games 5 12 July 2005 22:28
Green Amiga Alien AmigaSYS 1.7 install guide Paul News 2 23 February 2005 09:17

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11280 seconds with 12 queries