English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 18 May 2020, 16:09   #1
marcelosofth
Registered User
 
Join Date: May 2020
Location: SÃO PAULO
Posts: 4
Lightbulb Fs-uae in Batocera!

Friends, does anyone know where FS-UAE saves the configuration file in Batocera?

Ps. I've already searched everything in the directory, I've created configuration files "Config.fs-uae" and "Default.fs-uae" but Batocera's Fs-uae does not use the files and always loads with the default settings!
marcelosofth is offline  
Old Today, 19:15   #2
FRQZ
Registered User

FRQZ's Avatar
 
Join Date: Jan 2020
Location: Germany
Posts: 17
Interesting, never heard about that one before. Might have to dust of my raspberry.
I don't know about your specific question and would suggest the forum there, but it has RetroArch integrated and the latest P-UAE core works really well for everything I've thrown at it and can save per game configs. It works with WHDLoad and HDF images.
FRQZ is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
fs-uae-launcher and fs-uae-arcade (dev versions) linux problems [Solved] esc support.FS-UAE 2 18 November 2014 01:02
Classify games by developpers,year,genre in fs-uae and fs-uae arcade? Sergeb support.FS-UAE 0 19 March 2014 18:00
[FS-UAE] New Dedicated Forum: support.FS-UAE FrodeSolheim support.FS-UAE 1 02 October 2012 20:12
[FS-UAE] Amiga Game Database for FS-UAE Launcher nexusle support.FS-UAE 31 24 August 2012 20:24
[FS-UAE] Control FS-UAE with iOS devices nexusle support.FS-UAE 0 18 July 2012 22:57

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05783 seconds with 13 queries