English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 08 May 2020, 22:11   #1
busegut
Registered User

 
Join Date: May 2020
Location: Mlava/Zaluzia
Posts: 1
Failed to initialize OpenGL context

Latest release 3.0.5-1 from http://download.opensuse.org/reposit...le/Debian_9.0/
I am recieving error "Fatal: [GLAD] Failed to initialize OpenGL context"
glxgears working well.
fs-uae log and glxinfo attached. I am using debian 9 and I am connected remotely via X2GO. l am using LXDE window manager
Any hints what am I doing wrong?
Thanks a lot
Attached Files
File Type: txt fs-uae.log.txt (6.5 KB, 9 views)
File Type: txt glxinfo.txt (8 Bytes, 10 views)

Last edited by busegut; 08 May 2020 at 22:17. Reason: additional details
busegut is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Picasso96: Could not create graphics board context for 'Spectrum' MagerValp support.Hardware 12 02 May 2017 19:05
A1000 Wont even initialize when Gotek is connected Tectron Hardware mods 5 23 March 2017 18:46
What order does Exec save the registers on the stack during a context switch? bloodline Coders. General 2 21 February 2017 18:33
Mediator 4000Di (Mk1?) won't initialize PCI slots. slaapliedje support.Hardware 9 06 August 2013 17:08
68K/PPC context switching? RedskullDC support.Hardware 1 08 December 2008 11:44

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 23:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06733 seconds with 16 queries