English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Other

 
 
Thread Tools
Old 04 February 2011, 13:06   #1
amigapd
Registered User
amigapd's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: london / uk
Posts: 378
CD32 toolkit games work in debug but not test

Hi,

I ve noticed a problem with a few games I ve added to the CD32 toolkit - For Lord of Alcandria 2 and 3 and one other point a click adventure they load in the debug mode but when I create the ISO they don't load in the test environment or on the real cd32 - they just hang in a blank screen -

Fayoh and Llamatron load in the debug mode but in the test mode and on a real cd32 the games reset to the menu.

Is this a memory issue? the games are based on the hard drive file available on Aminet. Has anyone else experienced a similar problem?

Thanks

Last edited by amigapd; 05 February 2011 at 22:39.
amigapd is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AMIGA CD32 Games Compilation Toolkit: create your own ultra-fast compilations! lennonlives project.CD32 Conversion 196 14 August 2016 16:24
CD32 Toolkit Assistant KKnD New to Emulation or Amiga scene 14 16 February 2014 17:46
AMIGA CD32 Games Compilation Toolkit - Need it j_sntos request.Apps 3 23 March 2012 01:08
CD32 Debug Board alanbb9 MarketPlace 9 04 October 2010 06:45
CD32 Frog Feast test available. Test out the final! cdoty News 42 01 April 2008 16:20

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05383 seconds with 13 queries