English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 24 May 2015, 08:43   #1
Lynk
Junior Member
Lynk's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Perth, Western Australia
Posts: 58
A4000T fast ram help.

Hi guys. Having a problem with my AT 4000T. I have an apollo 3060 with 060 at 50mhz with 64 meg of ram and a picasso iv installed.

The amiga recognises the 64mb ram on the accelerator card but no recognising the ram on the motherboard.

Another thing is my amiga for some reason is only seeing the cpu as an 040 not 060 for some reason.

Any help would be appreciated.

Cheers,
Marc
Lynk is offline  
Old 24 May 2015, 10:21   #2
jack-3d
kLiker
 
Join Date: Mar 2011
Location: Brno / Czech Republic
Posts: 348
What tool do you use to check your config? I would suggest you to use latest Whichamiga (https://www.sintonen.fi/sw/WhichAmiga_beta.lha). Maybe stupid question, but do you use Apollo 060 libraries? My A4000T is on recap now and I have Apollo 3060 too so next month I will be able to test compatibility of both.
jack-3d is offline  
Old 24 May 2015, 12:04   #3
Lynk
Junior Member
Lynk's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Perth, Western Australia
Posts: 58
Yeah mate i did install the 060 libraries. I can't remember the name of the program i used. I shall try which amiga and see what it says.
Lynk is offline  
Old 24 May 2015, 19:14   #4
Matt_H
Registered User
Matt_H's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Boston, MA
Posts: 160
A lot of the older system analysis utilities (vintage SysInfo, ShowConfig, etc.) will report an 060 as an 040. Nothing to worry about, it's normal. It's because the 060 didn't exist at the time those tools were written!
Matt_H is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A600 multi-upgrade (Chip RAM + Fast RAM + ROM + IDE2CF) Astrofra Hardware pics 15 18 February 2014 21:27
32-bit Fast RAM slower than 24-bit Fast on certain A1200 config moshy support.WinUAE 1 24 May 2013 21:55
Use of 4MB PCMCIA Fast Flash Memory as Fast RAM in A1200 nkarytia support.Hardware 10 16 September 2011 13:37
[SAS/C] Making malloc() allocate in fast RAM instead of chip RAM? 8bitbubsy Coders. General 3 07 August 2011 07:06
32-bit FAST RAM vs. ZII FAST RAM polbit support.Hardware 16 28 January 2007 20:16

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 00:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06077 seconds with 15 queries