English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Coders > Coders. System > Coders. Scripting

 
 
Thread Tools
Old 17 March 2017, 01:07   #1
Daedalus
Registered User

Daedalus's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Dublin, then Glasgow
Posts: 3,399
Issue using RX from within program

I'm trying to run a simple RX command from within a program using Execute(). The line I'm trying to run works perfectly from the Shell, and works perfectly from the program under OS4 but not under OS3.9. Any ideas what I'm missing?

The line is:

Code:
RX 'address workbench "window open Workbench:Devs"'
I've also tried reversing the different quotes, leaving some out, etc. with no joy...
Daedalus is offline  
Old 17 March 2017, 01:53   #2
matthey
Banned
 
Join Date: Jan 2010
Location: Kansas
Posts: 1,284
Quote:
Originally Posted by Daedalus View Post
I'm trying to run a simple RX command from within a program using Execute(). The line I'm trying to run works perfectly from the Shell, and works perfectly from the program under OS4 but not under OS3.9. Any ideas what I'm missing?
Does your S:Startup-Sequence have SYS:Rexxc in the path?

Code:
Path C: S: SYS:Rexxc SYS:System SYS:Utilities SYS:Prefs QUIET
I expect it does but it is worth checking. After that try the following in your program.

Code:
SYS:Rexxc/RX 'address workbench "window open Workbench:Devs"'
matthey is offline  
Old 17 March 2017, 10:38   #3
Daedalus
Registered User

Daedalus's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Dublin, then Glasgow
Posts: 3,399
Yep, it does, and running the exact string from the Shell prompt works fine so it's able to find RX. I haven't tried the explicit path, but since it's different on different systems I would hope I don't need to do that. I'll try it tonight and see if it makes a difference... Thanks!
Daedalus is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
External windows program communicating with program running inside WinUAE xxxxx support.WinUAE 10 19 February 2013 10:27
Paint program or program....... amigagenie request.Apps 2 29 January 2013 20:56
For a beginner what Program and Program language would you recommend? amigang New to Emulation or Amiga scene 5 27 March 2012 14:06
Amiga format issue 126 cd42 program contents JACK98 request.Other 4 07 May 2010 15:09
Calling another program from a compiled Amos program...? andyr support.Apps 3 25 October 2004 00:47

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06234 seconds with 15 queries