English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinFellow

 
 
Thread Tools
Old 08 November 2011, 07:12   #81
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,784
Quote:
Originally Posted by Worfje View Post
WinFellow supports the interrupts from the serial port (bit 11 and bit 0 from register INTENA(R).
SERDATR bit 13 also needs to work correctly.

Note that AROS early boot assumes correctly working memory (and custom chipset) mirroring, used for model and hardware detection. (Gayle, A3000/A4000 32-bit MB RAM regions etc..)

Missing second ROM file won't prevent early boot to work, something will be output to serial port before it freezes or crashes.
Toni Wilen is online now  
AdSense AdSense  
Old 13 November 2011, 14:56   #82
Worfje
Moderator
Worfje's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: The Netherlands
Posts: 94
Thanks for clearing things out.

I tried out the adf, which also should allow to boot AROS.
It fails with 'boot/aros.hunk.gz': Can't parse, error 103'.

Looking in the sourcecode of AROS I see that function ROMLoad of AROSBootstrap.c is failing. When calling InternalLoadSeg_ELF the output value rom stays NULL.

Now looking into why function InternalLoadSeq_ELF is unsuccesfull...

Last edited by Worfje; 13 November 2011 at 15:27.
Worfje is offline  
Old 13 November 2011, 15:13   #83
Worfje
Moderator
Worfje's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: The Netherlands
Posts: 94
Chipram was not set to 2Mb and after fixing this, it did not fail anymore on above error.
After the ELF file is succesfully loaded, the screen is cleared and goes to nearly black.

It seems to reach the same point as the starting WinFellow with the AROS ROM-file.

I guess I have to check which errors are written to the serial port?
Worfje is offline  
Old 13 November 2011, 21:12   #84
Worfje
Moderator
Worfje's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: The Netherlands
Posts: 94
This thread has been closed and the discussion on support for the AROS rom can be continued here.
Worfje is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
deliplayer for windows vista problem? JohnnyBeGood support.Apps 29 14 November 2015 19:07
SMBFS And Windows VIsta @UAE support.Apps 11 12 April 2011 21:41
Can't get CDTV emulation to work on Windows Vista Emu500 support.WinUAE 3 03 June 2009 18:15
Winuae and Windows Vista BigB support.WinUAE 26 20 December 2008 23:27
Disable Windows shortcuts while running WinUAE on Vista thomas request.UAE Wishlist 11 24 July 2008 11:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.11111 seconds with 13 queries