English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.TOSEC (amiga only)

 
 
Thread Tools
Old 01 June 2012, 17:28   #1
absence
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: moon
Posts: 353
Submitting Workbench disks

Who do I send Workbench disks to for addition to TOSEC? Apparently it's not very popular to have them in the Zone.
absence is offline  
Old 01 June 2012, 18:01   #2
ma693541
Computer Wizard

ma693541's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Ramberg/Norway
Posts: 719
Read this first before you ask about that ; http://eab.abime.net/faq.php
ma693541 is offline  
Old 01 June 2012, 18:29   #3
absence
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: moon
Posts: 353
Quote:
Originally Posted by ma693541 View Post
Read this first before you ask about that ; http://eab.abime.net/faq.php
That's exactly what I did, and why I am asking the question. What do you mean?
absence is offline  
Old 01 June 2012, 20:59   #4
ma693541
Computer Wizard

ma693541's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Ramberg/Norway
Posts: 719
Quote:
Originally Posted by absence View Post
Who do I send Workbench disks to for addition to TOSEC? Apparently it's not very popular to have them in the Zone.
Ask some of the MODs in a PM that work's with TOSEC. Don't ask it in the public.
ma693541 is offline  
Old 01 June 2012, 21:09   #5
absence
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: moon
Posts: 353
Quote:
Originally Posted by ma693541 View Post
Ask some of the MODs in a PM that work's with TOSEC. Don't ask it in the public.
I don't know who works with Workbench images in TOSEC, that's what I'm asking about. I'm not going to post disk images in public, take it easy. The FAQ doesn't say it's forbidden to talk about Workbench disk images or the people involved in preserving them, so I don't see what the problem with asking my question is.
absence is offline  
Old 01 June 2012, 21:15   #6
prowler
Global Moderator

prowler's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Sidcup, England
Posts: 10,300
Quote:
Originally Posted by absence View Post
I don't know who works with Workbench images in TOSEC, that's what I'm asking about.
Hi absence,

First, there's nothing wrong with your question and you asked it in the right forum, so no harm done.

Second, have a look at the project.TOSEC (amiga only) forum page.

The forum moderators are listed at the bottom of the page.
prowler is offline  
Old 01 June 2012, 21:22   #7
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 6,068
Now that this thread is openned (and I think I can ask it here) I was wondering why there isn't Workbench 3.0 adf's in Amiga Forever (or I didn't find them). I had a not readable 3.0 Workbench disk and it was very hard to find a place to get them to record it again. Anyway I think I had the rights to get that image having the floppy and the kickstarts chips.
Retrofan is offline  
Old 01 June 2012, 22:31   #8
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 42
Posts: 24,012
I have a 'amiga-os-300-workbench.adf' in 'Amiga Files\Shared\adf' within the lastest AF.
TCD is offline  
Old 01 June 2012, 22:44   #9
mai
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Location: Federativnaya Respublika Germaniya
Posts: 4,951
Quote:
Originally Posted by prowler View Post

The forum moderators are listed at the bottom of the page.
Good topic,
"IDORU" is not active in this forum anymore, so he is not from any help anymore, should loose the moderator status.
mai is offline  
Old 01 June 2012, 23:21   #10
Retrofan
Ruler of the Universe

Retrofan's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Lanzarote/Spain
Posts: 6,068
Quote:
Originally Posted by TheCyberDruid View Post
I have a 'amiga-os-300-workbench.adf' in 'Amiga Files\Shared\adf' within the lastest AF.
Ups! you're right. I've never installed OS 3.0, just used the Workbench adf to mount a CWB. Woudn't have to be there all the 5-6 disks of Workbench 3.0 like the ones of 3.1?
Retrofan is offline  
Old 02 June 2012, 13:02   #11
zipper
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: finland
Posts: 1,591
Seems that not - I have 3.0 wb + all 3.1 adfs (6) Aren't the differences small in other than wb disk?
zipper is offline  
Old 03 June 2012, 11:02   #12
absence
Registered User
 
Join Date: Mar 2009
Location: moon
Posts: 353
Quote:
The following errors occurred with your submission:
  1. mai has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.
Pssst, mai!
absence is offline  
Old 03 June 2012, 11:14   #13
mai
Registered User
 
Join Date: Feb 2008
Location: Federativnaya Respublika Germaniya
Posts: 4,951
Quote:
Originally Posted by absence View Post
Pssst, mai!
...solved!
mai is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Workbench Disks Kyon project.SPS (was CAPS) 7 29 December 2009 16:24
Workbench 1.2 disks Si-Pie request.Apps 7 30 July 2009 16:47
Workbench 1.3 Disks Please help!! paulcan request.Apps 7 20 May 2008 13:32
Workbench 2.1 Disks Hewitson request.Apps 4 02 July 2007 20:33
Workbench disks for A1200 ganymedecluster support.Hardware 9 10 August 2001 13:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.12536 seconds with 15 queries