English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 18 December 2019, 10:44   #1
Misclegend
Registered User

 
Join Date: Nov 2019
Location: Uranus
Posts: 135
Ibrowse 2.5

HI I just downloaded here ibrowse 2.5

https://www.ibrowse-dev.net/

I installed it and I installed AMISSL v 4.3

OK the program is running here but lot of websites does not work

ie the site amiga.org is working fine but all other sites I tried says
"AMISSL is too old or not installed"

what I'm doing wrong ?
Misclegend is offline  
Old 18 December 2019, 20:19   #2
nogginthenog
Amigan

 
Join Date: Feb 2012
Location: London
Posts: 929
Maybe you have 2 versions of AmiSSL installed? If I remember correctly it creates a AMISSL: assign.

I should warn you that https sites are really slow, even on a 060.
nogginthenog is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IBrowse 2.5 fatbob_gb News 73 27 October 2019 18:28
IBrowse Wanted musashi5150 request.Apps 1 13 December 2007 21:42
IBrowse 2.4 fortytwo support.Apps 4 22 July 2007 15:41
IBrowse 2.4 - It's almost done! Paul News 12 23 December 2006 02:56
Ibrowse narud17 Amiga scene 4 04 December 2004 20:51

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 23:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05880 seconds with 13 queries