English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 17 July 2019, 06:56   #1
slaapliedje
Registered User
slaapliedje's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Location: Utah, USA
Posts: 341
X-Surf 100/ Rapid Road, OS 4.1FE

I'm getting an error with this combination. Looks like the rapidroadxs100usb.device file that comes with Poseidon 4.5 is 1.6, I also tried the 1.7 version off icomp.de and had the same error.

Code:
GET_DESCRIPTOR (len 8) failed: packet overflow (7)
Device enumeration failed, sorry.
 Root hub enumeration failed.  Blame your hardware driver programmer.

Any ideas? I've otherwise got everything working. Though when I first attempted to install Poseidon, it crashed at 80%, though I believe that's due to the floppy disk sent with the RapidRoad, as I downloaded the ADF from the site and that installed over it fine.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	20190716_222803.jpg
Views:	37
Size:	1,023.5 KB
ID:	63783  
slaapliedje is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XSurf 100 and Rapid Road USB ports Dynamic_Computi support.Hardware 11 09 September 2018 06:41
Rapid Road + CF issue. fluffkitten support.Hardware 2 26 June 2018 18:43
uninstall all Poseidon/ Rapid road files klx300r support.Apps 4 10 April 2017 01:25
Peripherals confirmed to work with Rapid Road USB eXeler0 support.Hardware 11 23 February 2016 15:53
X-Surf 100 & Rapid Road USB Kin Hell MarketPlace 10 01 July 2015 22:04

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05846 seconds with 14 queries