English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Misc > MarketPlace > Swapshop

 
 
Thread Tools
Old 10 March 2011, 22:56   #1
Madrid
 
Posts: n/a
SWAP: 4000 for nice 1200

Im looking to swap a 4000 for a nice 1200.

Pretty stock
4000 with 040 25mhz 4gb idea harddrive cdrom 12 or 16 megs of ram cant remember off the top of my head but will check on that later. does have 3.1 on it and wb 3.5 if i remember right.

Looking for a nice 1200 thats been expanded a bit.. figure someone might want this.. will to trade world wide if you dont care to much about paying the shipping my way.. you have to handle any duties or taxes.. Im in Texas
 
AdSense AdSense  
Old 26 September 2011, 22:23   #2
Megamix
Registered User
Megamix's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: St.Helens, Merseyside UK
Age: 57
Posts: 172
Quote:
Originally Posted by Madrid View Post
Im looking to swap a 4000 for a nice 1200.

Pretty stock
4000 with 040 25mhz 4gb idea harddrive cdrom 12 or 16 megs of ram cant remember off the top of my head but will check on that later. does have 3.1 on it and wb 3.5 if i remember right.

Looking for a nice 1200 thats been expanded a bit.. figure someone might want this.. will to trade world wide if you dont care to much about paying the shipping my way.. you have to handle any duties or taxes.. Im in Texas

Oh if i could afford the shipping i`d be tempted for my A1200 in cherry red, but having just losing my job is a killer.

Oh forgot the specs

3.1roms
ram board (total ram 6 mb)
30 gig hd
PCMICA card
No yellowing....lol

Last edited by Megamix; 08 October 2011 at 17:08.
Megamix is offline  
Old 27 September 2011, 00:34   #3
esc
 
Posts: n/a
I have an a1200 and the only mod on it right now is an ide->cf adapter. I also have the original 800mb ide drive. mobo 1d4, floppy works, has mouse and a1200psu, also has pcmcia ethernet. I would be willing to trade and you can keep your cdrom and hd from the a4000. I'd also throw in $100usd

The bad: my a1200 is VERY yellow, some of the rfshield has been bent by the floppy drive to allow some cabling to pass under (can't even see it with the floppy drive in there) and the case is yellow as all hell... but it has 3.1 roms and the caps look good. Also, right alt key doesn't work.

The REALLY good news: I'm in Colorado. Shipping for both of us will be very easy.

Let me know and I can send pics and take my listing down from amibay
 
Old 28 September 2011, 05:04   #4
Loedown
Precious & fragile things

 
Join Date: Feb 2009
Location: Victoria, Australia
Posts: 1,926
Quote:
Originally Posted by Megamix View Post
Oh if i could afford the shipping i`d be tempted for my A1200 in cherry red, but having just losing my job is a killer.

Oh forgot the specs

3.1roms
ram board (total ram 6 mb)
30 gig hd
PCMICA card
No yellowing....lol
What did you use for the colouring of the case?
Loedown is offline  
Old 28 September 2011, 12:33   #5
dabone
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Chattanooga TN, USA
Posts: 108
Is the 4000 a NTSC or PAL unit?

later,
dabone
dabone is offline  
Old 28 September 2011, 14:24   #6
Leffmann
 
Join Date: Jul 2008
Location: Sweden
Posts: 2,068
That is one awesome looking A1200! Very nice job!
Leffmann is offline  
Old 28 September 2011, 16:17   #7
Megamix
Registered User
Megamix's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: St.Helens, Merseyside UK
Age: 57
Posts: 172
Quote:
Originally Posted by Loedown View Post
What did you use for the colouring of the case?
it is a nice cherry red spray paint I had made up.
Megamix is offline  
Old 28 September 2011, 17:10   #8
Djay
breakpointUK.com

Djay's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Founders System
Age: 42
Posts: 3,089
Send a message via MSN to Djay
Quote:
Originally Posted by Megamix View Post
it is a nice cherry red spray paint I had made up.
I never mod the case for any computer or console, but if I had a spare A1200 I would copy your excellent work!
Djay is offline  
Old 05 October 2011, 23:25   #9
prabmire
Registered User
 
Join Date: Jun 2011
Location: Se London
Posts: 79
Quote:
Originally Posted by Djay View Post
I never mod the case for any computer or console, but if I had a spare A1200 I would copy your excellent work!
Hey man how did you get black keys! i want some for an a500 case mod!
prabmire is offline  
Old 08 October 2011, 17:00   #10
Megamix
Registered User
Megamix's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: St.Helens, Merseyside UK
Age: 57
Posts: 172
Quote:
Originally Posted by prabmire View Post
Hey man how did you get black keys! i want some for an a500 case mod!
http://www.4keyboard.com/

Here you go, I got to sets from here as I now have a A2000 and its going to get a paint job in metalic red or metalic blue........

lets not highjack the OP swap though...

Anymore Questions please PM me.
Megamix is offline  
Old 01 January 2012, 18:52   #11
diablothe2nd
Registered User

diablothe2nd's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Northampton, UK
Age: 35
Posts: 1,232
wow i'd be tempted if 4000 upgrades weren't so expensive and rare!

Think i've spent about 400 on my 1200 with blizzard 1260 @50mhz, 32mb ram, FastATA MkIV, CF IDE hard drive and internal slot loading dvd drive. looks completely stock at a glance.

not sure i could part with that spec for a stock 4000... it'd cost me an arm and a leg getting it to the same level. ouch!

still tempting though! lol but i may just get greedy and buy a 4000 to add to my collection some point in the future.

Good luck!
diablothe2nd is offline  
Old 04 February 2012, 14:44   #12
Hewitson
Registered User
Hewitson's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Melbourne, Australia
Age: 35
Posts: 2,234
Still haven't found a taker? I am tempted to negotiate a deal with my 1200 and Apollo 1260, but the machine would have to be in VGC.
Hewitson is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
For sale or Swap: AlfaRam 1200 memory expansion UberFreak MarketPlace 1 11 September 2012 17:59
Nice C128 to swap daznic Swapshop 0 06 May 2011 14:32
KS 3.1 same chip for 1200, 3000 and 4000? Vars191 support.Hardware 32 21 November 2008 12:57
Will 1200 3.1 Roms work on 4000? davideo support.Hardware 5 23 February 2008 22:06
Swap a nice camera for a genuine whdload key sarek2k Swapshop 14 05 February 2008 16:11

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.23324 seconds with 12 queries