English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.OtherUAE

 
 
Thread Tools
Old 17 November 2019, 15:43   #1
SID-6581
Registered User
 
Join Date: Oct 2017
Location: Oldenburg/Germany
Posts: 34
No # character in amiberry with german keyboard layout

Hello,
i run the newest version of amiberry under RetroPie 4.5.2 on my RPi 4.
In amiberry i run a Workbench with AmigaOS 3.1.4.1.


I use the german keyboard layout. Normally the character # is left of the Enter-Button, but pressing that button i only get a \ character.


I need the # character to use the command: protect DH0:#? + wd all


The # character is not present on the german keyboard layout under amiberry. Do i use the AmigaOS 3.1.4.1 on my real Amiga 1200 with ACA1231/42 the # character is where it should be.


So it must be an amiberry problem in my opinion. How could this get fixed?


Cheers
Sid

P.S: Do i use the british keyboard layout in amiberry i get the # character.
SID-6581 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to control mouse in Amiberry with keyboard gamepad Spongehorn support.OtherUAE 0 15 September 2019 06:32
Custom keyboard layout UKShark support.WinUAE 2 10 July 2010 09:41
How to change keyboard layout paulo_becas project.ClassicWB 2 26 February 2010 20:42
Keyboard layout B as default Kodoichi request.UAE Wishlist 7 10 September 2006 17:09
Keyboard LAyout Unregistered support.Games 6 20 July 2001 00:12

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05502 seconds with 14 queries